Kurssi Helsingissä: Interacting with the Inner Partner as an artistic question

ILMOITTAJA: ZODIAK - UUDEN TANSSIN KESKUS
14.8.2019

Jenni-Elina von Baghin ja Hanna Raiskinmäen ohjaamalla kurssilla perehdytään koko syksyn ajan Interacting with the Inner Partner -harjoitteeseen. Harjoite on maksimissaan kahdentoista hengen ryhmässä tapahtuva psykosomaattiseen ja ekspressiiviseen laajuuteemme keskittyvä sooloimprovisaatio -harjoite.

(Inter)acting with the Inner Partner (“IwIP”) on alunperin kirjailija, esiintyjä, psykologi ja opettaja Ivan Vyskočil:n Prahassa 1960 -luvulta tähän päivään kehittämä harjoite, jossa toimitaan ‘tyhjässä’ tilassa dialogisessa suhteessa sisäisten partnerien kanssa muiden osallistujien todistaessa. Sisäiset partnerit tai maailmat meissä ja ympärillämme tulevat näkyväksi äänellistämisen, kehollistamisen, tilallistamisen, kuulemisen, tilanteen huomioimisen, kokemuksen myöntämisen, esiintyjässä ja yleisössä tapahtuvan havainnoimisen kautta.

Kurssi on esiintymisen ammattilaisille ja eri tasoisille harrastajille avoin kurssi. Kurssille voi osallistua joko koko syksyn ajan (yhteensä 12 viikkoa) tai kahdessa kuuden viikon erässä; vain ensimmäiselle tai toiselle jaksolle. (Ensimmäinen jakso: 12.9.-17.10., toinen jakso: 14.11.-19.12.) Von Bagh ja Raiskinmäki ohjaavat kurssin pääsääntöisesti yhdessä. Kurssin kielinä toimii suomi ja englanti.

Torstaisin 12.9.-17.10. & 14.11.-19.12. klo 18-20
Ohjaajat: Jenni-Elina von Bagh & Hanna Raiskinmäki
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 12 krt / 24 h
Kurssimaksu: 240 euroa koko kausi / 140 euroa kuuden viikon jakso
Ilmoittautuminen 28.8. mennessä
Ilmoittautuminen täällä
Lisää tietoa kurssista täällä