Kurssi koreografian tekemisestä Oulussa

7.6.2016

Hei kaikki yhteisöllisen koreografian tekemisestä kiinnostuneet tanssinopettajat ja -ohjaajat sekä tanssijat, taiteen tekijät ja taideopiskelijat.

Tervetuloa päivittämään ja opiskelemaan jäsentyneesti ja käytännönläheisesti Petri Kauppisen kanssa koreografian tekemisen luovaa käsityötaitoa. Työvälineenä yhteisellä oppimismatkalla käytetään ainutlaatuista verkkoalustalle rakennettua koreografista ystäväkirjaa.

Oulussa 20.8.2016 käynnistyvä koulutus perustuu verkossa olevaan oman ryhmän kanssa sovellettavaan oppimateriaaliin.

Kurssilla perehdytään käytännönläheisesti vuorovaikutteisen koreografian keinoihin ja samalla tutustutaan erilaisiin koreografian tekemisen lähtökohtiin. Tietojen kartuttamisen lisäksi jokainen opiskelija voi halutessaan työstää oppimisprosessin aikana omaa koreografista suunnitelmaa.

Käynnistyvään ryhmään mahtuu 8 opiskelijaa.

Kurssille tulee ilmoittautua viimeistään 29.7.2016

Lisätietoa ja ilmoittautumiset: www.kansalaisfoorumi.fi/koulutuskalenteri/tapahtuma/120-tee-koreografia-ryhmasi-kanssa.html

www.kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumi on avoin ja innostava vertaisoppimisen ja kansalaistoiminnan asiantuntija. Tarjoamme koulutusta, välineitä ja tukea kulttuuri- ja kansalaisjärjestöissä toimiville. Kehitämme, uudistamme ja vaikutamme.