Kuudestila – nykytanssin residenssitapahtuma Mikkelissä 30.7.-2.8.2020

ILMOITTAJA: ITÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS
11.6.2020

Kuudestila on nykytanssiresidenssi -tapahtuma Mikkelissä 30.7.-2.8.2020.

Vuosittain Mikkelissä järjestettävä taiteilijalähtöinen poikkitaiteellinen tapahtuma tarjoaa alustan erilaisten taiteellisten työtapojen jakamiseen ja taiteilijoiden vuorovaikutukseen sekä työskentelyn avaamiseen yleisölle.

Tapahtuma kokoaa yhteen joukon tanssitaiteilijoita, jotka työskentelevät residenssissä Mikkelissä ja jakavat työskentelyään sekä ajatuksiaan demojen muodossa.

Vuoden 2020 teemana on äänitaide ja residenssissä työskentelee työryhmä, jonka koollekutsujia ovat Mikkelissä vaikuttava koreografi Sara Gurevitsch ja äänitaiteilija Tom Lönnqvist. Työrymä työstää teosta joka saa ensi-iltansa KIASMA-teatterissa syksyllä 2020. Kuudestila -tapahtumassa yleisöllä on mahdollisuus tutustua ja päästä mukaan taiteilijoiden työskentelyyn sekä nähdä demo residenssissä työstettävästä teoksesta. Teos esitetään Mikkelissä keväällä 2021.

Torstaina ja perjantaina ohjelma sisältää ammattitaitelijoille ja ammattiin opiskeleville suunnattuja residenssityöpajoja, joihin tulee ilmoittautua ennakkoon.
Lauantain työpajaohjelmisto on avoin kaikille kiinnostuneille.

Lisäksi tapahtumassa kuullaan kiinnostavia puheenvuoroja, alustuksia ja keskusteluja jotka ovat avoimia kaikille. Iltaisin nähdään esitysdemoja, joita ovat tervetulleita seuraamaan kaikki kiinnostuneet. Lauantaipäivän päätteeksi vietetään rennot puutarhajuhlat.

Tapahtuma on maksuton.

Lue lisää ITAK:n nettisivuilta ja ilmoittaudu Etälä-Savon Tanssiopistoon