Läntisen tanssin aluekeskuksen Rauman residenssi 1.-31.10.2020 | hakuaikaa pidennetty 31.5. saakka!

ILMOITTAJA: LÄNTINEN TANSSIN ALUEKESKUS
27.4.2020

Residenssin tavoitteena on tanssitaiteen saatavuuden ja saavutettavuuden lisääminen alueella. Työskentelet oman praktiikkasi parissa Raumalla ja osallistut Rauman kulttuurisen vanhustyön viikkoon osallistamalla ikäihmisiä tanssitaiteeseen.

Työskentelyjakso on kuukauden pituinen. Työskentelystä saat kuukauden aluekeskuspalkan, työpaikkasi sijaitsee Raumalla ja sinulla on Raumars ry:n residenssiasunto käytössäsi. Matkakustannuksiin tai muihin kustannuksiin ei osoiteta erikseen tukea.

Residenssi on kohdennettu tanssitaiteen ammattilaisille.

Residenssitaiteilija valitaan työsuunnitelman perusteella. Hakemuksesta tulee ilmetä, mitä aikoo residenssijakson aikana tehdä, miten työskentely tulee näkyväksi ja miten se vaikuttaa omaan taiteelliseen toimintaan.

Valinta tehdään 15.6.2020 mennessä. Residenssijakso raportoidaan lyhyellä residenssikertomuksella, joka toimitetaan kuukauden kuluessa jakson päättymisestä.

Jätä vapaamuotoinen hakemus täällä ja lyhyt cv 31.5.2020 mennessä.

Haku toteutetaan anonyymisti, joten käsittele vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si siten, että niissä ei näy nimeä, ikää, sukupuolta tai yhteystietoja.

Tiedustelut:

Läntinen tanssin aluekeskus
Toiminnanjohtaja Sanna Meska
sanna.meska@l-tanssi.fi; puh. +358 400 546 016