Läntisen tanssin alukeskuksen aluekeskuspalkkahaku 2018

ILMOITTAJA: LÄNTINEN TANSSIN ALUEKESKUS
19.10.2017

ALUEKESKUSPALKKAHAKU 2018 TAITEILIJOILLE JA TYÖRYHMILLE

Läntinen tanssin aluekeskus avaa aluekeskuspalkkahaun vuodelle 2018.
Hakuaika on 9.10.-31.10.2017.

Aluekeskuspalkkaa myönnetään ensisijaisesti varsinais-suomalaisille ja satakuntalaisille vapaan kentän tanssitaiteilijoille taiteelliseen työskentelyyn. Sitä voidaan myöntää myös alueen ulkopuolisille tanssitaiteilijoille, jos työskentely tapahtuu alueella. Aluekeskuspalkan myöntäminen edellyttää, että työ tulee näkyväksi aluekeskuksen toimintana. Läntinen tanssin aluekeskus toimii tukijana ja taiteellisen työskentelyn mahdollistajana.

Työskentely voi olla teoskeskeistä, work in progress -työskentelyä, taiteellista hanke- tai projektitoimintaa tai jotakin muuta, mikä tukee hakijan taiteellisen työn kehittymistä. Palkkaa voi saada 1-3 kk ajaksi/henkilö/vuosi ja kyseessä on aina henkilökohtainen kuukausipalkkasuhde. Palkkaa voi hakea itselleen tai työryhmälle. Haettaessa projektin omarahoitusosuus katsotaan eduksi, mutta sitä ei edellytetä.

Hakemukset tulee toimittaa 31.10.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info(at)l-tanssi.fi. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

 Hakulomake: http://www.l-tanssi.fi/index.php/2014-10-01-17-59-09/palkkatuki
Hakulomakkeen liitteeksi: työsuunnitelma, budjetti ja hakijan tai työryhmän jäsenten ansioluettelot

Päätökset tehdään aluksi ehdollisina. Vuoden 2018 lopulliset päätökset tehdään vasta vuoden 2018 rahoitustilanteen varmistuttua.

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Sanna Meska, sanna.meska(at)l-tanssi.fi, puh. 0400 546 016

Kolmijäseninen asiantuntijatyöryhmä antaa lausunnon hakemuksista aluekeskuksen hallitukselle. Aluekeskuspalkoista päättää Läntisen tanssin aluekeskuksen hallitus työryhmän lausunnon pohjalta. Työryhmä edustaa sekä taiteellista että vertaisasiantuntemusta.