Muistutus: Lapsille/nuorille suunnatun taiteen parissa toimiva taiteilija tai tuottaja: Hae messumatkalle IPAY-tapahtumaan (USA)

ILMOITTAJA: TANSSIN JA SIRKUKSEN TIEDOTUSKESKUKSET
26.9.2019

Tanssin ja sirkuksen tiedotuskeskukset järjestävät syyskuussa kolme kansainvälistymiseen tähtäävää hakua:

1. IPAY International Performing Arts for Youth -messumatka (USA, 01/2020)
2. TPAM Performing Arts Meeting in Yokohama -verkostoitumismatka (Japani, 02/2020)
3. Vientivalmennus marraskuussa 2019 Suomessa (etusijalla TPAM- ja IPAY-matkoille osallistuvat)

Haut ovat osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä hanketta, joka vahvistaa tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa vuosina 2019–2020. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.


Nyt auki: IPAY-haku – USA 01/2020

IPAY International Performing Arts for Youth järjestetään 21.–25.1.2020 Philadelphiassa Yhdysvalloissa. Kyseessä on jokavuotinen lapsille ja nuorille suunnatun esittävän taiteen ammattilais- ja verkottumistapahtuma.  Vuonna 2020 tapahtuman painopiste on sirkus- ja tanssiesityksissä.

Verkostoitumismatkalle valitaan mukaan 4 sirkuksen ja tanssin taiteilijaa tai tuottajaa, joille kansainvälinen toiminta ja verkottuminen Yhdysvalloissa ja Pohjois-Amerikassa on ajankohtaista ja jotka toimivat lapsille ja nuorille suunnatun esittävän taiteen parissa. Aktiivinen osallistuminen matkaohjelmaan, oman työn ja organisaation esittely ovat olennainen osa kokonaisuutta.

Tiedotuskeskukset tukevat lentolippu- ja majoitus- sekä tapahtuman rekisteröitymiskuluja max. 2 100 euroa per henkilö.  Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi tapahtuman ulkopuoliset esitysliput, ruokailut, julkinen liikenne, lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut.

Lue lisää IPAY:sta: https://ipayweb.org/page/showcase

Näin haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen viimeistään 29.9.2019
Tanssin hakemukset + CV
: katarina.lindholm@danceinfo.fi
Sirkuksen hakemukset (ei CV-liitettä): lotta.nevalainen@sirkusinfo.fi

Kerro hakemuksessa millä tavalla osallistumisesi tukisi omaa kansainvälistymistäsi ja ammatillista kehitystäsi erityisesti Yhdysvalloissa sekä miten matkalla syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää.

Jos haet tälle matkalle, voit hakea myös vientivalmennukseen, katso lisää ›

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset tekevät valinnat hakemusten perusteella 4.10. mennessä. Matkajärjestelyihin ryhdytään pian tämän jälkeen.

HUOM: Osallistujat sitoutuvat laatimaan blogitekstin matkasta mahdollisimman nopeasti, viimeistään neljä viikkoa matkan päättymisen jälkeen. Teksti (tai sen osia) julkaistaan tiedotuskeskusten verkkosivuilla ja kuvamateriaalia tullaan käyttämään tiedotuskeskusten viestinnässä mm. sosiaalisen median kanavissa.