Läsnäoleva keho, liikkuva mieli – Jussi Nousiaisen countertekniikan työpaja Tampereella!

ILMOITTAJA: TREENIT! RY - ESITTÄVIEN TAITEIDEN AMMATTILAISTEN YHDISTYS
8.7.2021

Esittävien taiteiden ammattilaisten yhdistys, TREenit! ry, tarjoaa loppukesään erityisen koulutusmahdollisuuden, kun Jussi Nousiainen tulee pitämään yhdistyksen suositun kesäkurssin. Ilmoittautuminen elokuun ensimmäisellä viikolla järjestettävä Läsnäoleva keho – liikkuva mieli -työpajaan sekä Nousiaisen aamutunneille on nyt auki.

Työpajaviikolla 2.-6.8. järjestettävillä ammattilaisten aamutunneilla tutustutaan countertekniikkaan ja orientoidutaan ottamaan haltuun liikejärjestelmän tarjoamia työkaluja, joiden avulla liikettä ja liikkuvaa, läsnäolevaa kehoa tutkitaan tarkemmin iltapäivän työpajassa. Työpajaan ja aamutunneille on mahdollista ilmoittautua myös erikseen.

Valtaosan tähänastisesta urastaan ulkomailla tehneenä ja tällä hetkellä Amsterdamissa asuva Nousiainen kertoo työpajasta seuraavasti:

”Työpajassa tutkitaan kehon modaliteetteja, esittämistä, läsnäoloa ja mielen tähän hetkeen juurruttamista aamutunneilla tutuksi tulleiden käsitteiden kautta. Työpaja keskittyy pohtimaan esiintymistä ja esittäjyyttä läsnäolevana kehona ja liikkuvana mielenä dialogissa itsen, tilan ja toisten läsnäolijoiden kanssa. Työskentely tapahtuu yksilöinä, yhdessä, pareina, pienissä ryhmissä ja ryhmänä erilaisten tehtävien ja pelien kautta sekä havaintojen ja keskutelujen myötä nousseiden ideoiden ja ajatusten pohjalta.”
Osanottajia kehotetaan tuomaan mukanaan lause tai mietelmä, sanoiksi puettu ajatus tai väittämä työmateriaaliksi.
Kurssi järjestetään Tanssistudio Razzmatazzin tiloissa, Tampereen keskustassa, maanantaista perjantaihin, 2.-6. elokuuta. Kurssi kuuluu osaksi Tampereen Teatterikesän muuta ohjelmistoa, joten luvassa on jälleen herkullisia esittävien taiteiden kohtaamisia ja ammatillista tiedon vaihtoa. Tervetuloa!

Ajankohta: 2.-6.8.2021, aamutunnit 10:00-11:30, työpaja 12:30-15:00 päivittäin
Paikka: Tanssistudio Razzmatazz, Aleksis Kiven katu 18, Tampere. 4.krs

Ilmoittautuminen: Countertekniikka – Jussi Nousiainen

Voit ilmoittautua samalla lomakkeella sekä työpajaan että Nousiaisen aamun TREenitunneille. Hinta määräytyy valitsemasi tuntikokonaisuuden mukaan. Ilmoittautumisesi jälkeen lähetämme vahvistuksen sekä maksutiedot sähköpostiisi. Maksamalla ilmoittautumisesi mukaisen kurssimaksun vahvistat paikkasi tunneilta! Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssitiedot järjestäjän omilla sivuilla: treenitry.fihttps://treenitry.fi/2021/07/06/lasnaoleva-keho-liikkuva-mieli-jussi-nousiaisen-countertekniikan-tyopaja/

Työpajaviikko Facebookissa: Läsnäoleva keho – liikkuva mieli; Jussi Nousiaisen Countertekniikan työpaja Tampereella!