Lauttasaaren kartanon residenssi, Helsinki. Hae 1.–15. syyskuuta!

ILMOITTAJA: LAUTTASAAREN KARTANON RESIDENSSI
23.8.2021

Haku Lauttasaaren kartanon residenssiin auki!

Residenssiasunto sijaitse Lauttasaaren kartanon pihapiiriin kuuluvassa Punaisessa huvilassa. Residenssipaikkaa voivat hakea vieraidensa käyttöön suomalaiset taiteen ja tieteen organisaatiot, työryhmät ja yhteisöt, jotka haluavat kutsua Suomeen yhteistyöprojektia varten ulkomaisen taiteen tai tieteen asiantuntijan.

Apuraha
Residenssipaikkaan kuuluu Koneen Säätiön myöntämä henkilökohtainen kuukausiapuraha (ks. ohjeiden kohta apurahaluokat), tarpeen mukaan apuraha kutsuvalle taholle vierailun muiden kulujen kattamiseksi, asunto ja tarvittaessa erillinen työskentelytila. Henkilökohtaista kuukausiapurahaa voi hakea vain residenssiin saapuvalle henkilölle. Mikäli residenssiin saapuu työpari, esim. taiteilijapari, kuukausiapurahaa voi hakea molemmille. Matkakuluja haettaessa toivomme huomiotavan matkojen aiheuttamat päästöt, joiden takia tuemme mielellämme kestäviä matkustustapoja.

Residenssipaikan hakeminen
Residenssipaikkaa vieraalleen voi hakea Y-tunnuksellinen yhteisö tai työryhmä. Hakemus tulee jättää verkkopalvelussa 15.9. klo 16.00 mennessä (Suomen aikaa).

Hakemukselle tulee liittää kutsuttavan henkilön ansioluettelo ja kokonaisbudjetti sekä työsuunnitelma, josta ilmenee residenssijakson työskentelyn tavoitteet ja suunnitellut yhteistyömuodot. Hakemuksella esitetään suunnitelma työskentelyn kestolle ja toivotulle ajankohdalle aikavälillä elokuusta 2022 kesäkuuhun 2023. Residenssijakson pituus on 1–4 kuukautta.

Katso tarkemmat hakukriteerit ja lähetä hakemus!