Liikelaiturin House-taiteilija vuodelle 2017 haettavana

ILMOITTAJA: SISÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS / PIRKANMAA
5.9.2016

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus / Pirkanmaa julistaa haettavaksi Liikelaiturin House-taiteilijuuden vuodelle 2017.

Liikelaiturin House-taiteilijaksi haetaan vuodelle 2017 pirkanmaalainen tanssitaiteilija. Lisäksi valittu taiteilija pitää avoimen auditionin Pirkanmaan alueen tanssijoille ja valitsee heistä yhden tanssijan työskentelemään kanssaan. Työryhmään on mahdollista ottaa myös harjoittelijoita Tampereen konservatoriosta.

House-taiteilijalle tarjotaan työskentely- ja esitystila Liikelaituri yhden kuukauden ajaksi. Lisäksi taiteilijat saavat kuukausipalkan työskentelyjaksolla. House-taiteilija voi työskennellä teoskeskeisesti tai halutessaan tehdä taiteellista työtään myös work in progress -periaatteella.

Liikelaiturin House-taiteilijat esittäytyvät julkisesti sekä ammattilaisille että suurelle yleisölle työskentelyjakson aikana. Yleisölle esiintymisen muotoja voivat olla esim. avoimet harjoitukset, luennot, keskustelutilaisuudet tai taiteilijatapaamiset.

Alueen ammattilaisille House-taiteilijat antavat mahdollisuuden perehtyä syvällisemmin työskentelymetodeihinsa mm. avointen harjoitusten, työpajan, kurssin tai ammattilaistapaamisen kautta. Lisäksi Liikelaiturin House-taiteilijat pitävät julkisen näytön omasta työstään joko esityksen, presentaation, työpajan tai installaation muodossa.

Liikelaituri on House-taiteilijoiden käytettävissä neljän viikon ajan, viitenä päivänä viikossa ma-la välillä yhteensä 7 h / pvä. Työskentelyjakson täytyy ajoittua helmi-toukokuulle tai elo-joulukuulle 2017. Jos täysi kuukauden työskentelyjakso ei ole mahdollinen, niin halutessaan taiteilijat voivat jakaa työskentelyn kahden viikon jaksoihin. Huomioitavaa on, että residenssijakson aikana tilassa työskentelee myös muita taiteilijoita.

Liikelaiturin House-taiteilija -haun hakuaika on 1.9. – 7.10.2016. Hakemukset liitteineen toimitetaan määräpäivään klo 15.45 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Hakemusta ja liitteitä ei oteta vastaan postitse, vaan kaikki materiaali lähetetään sähköisessä muodossa.

Hakulomake: www.sisasuomentanssi.fi/pirkanmaa/house-taiteilijahaku/

Hakuohjeet: www.sisasuomentanssi.fi/pirkanmaa/ajankohtaista/liikelaiturin-house-taiteilijan-haku-vuodelle-2017/

Tiedustelut: Toiminnanjohtaja Piia Kulin, p. 050 552 1138 / piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Päätös Liikelaiturin House-taiteilijasta tehdään lokakuun 2016 aikana.