Liikelaiturin House-taiteilijuus vuodelle 2018 haettavana

ILMOITTAJA: SISÄ-SUOMEN TANSSIN ALUEKESKUS/PIRKANMAA
6.9.2017

Sisä-Suomen tanssin aluekeskus / Pirkanmaa julistaa haettavaksi Liikelaiturin House-taiteilijuuden vuodelle 2018.

Liikelaiturin House-taiteilijaksi haetaan vuodelle 2018 kaksi pirkanmaalaista tanssitaiteilijaa. Toinen taiteilija valitaan keväälle ja toinen syksylle 2018. House-taiteilijan työssäoloaika on 2 kk ja palkka 2 400 €/kk. Työssäoloajan voi jakaa tarpeen mukaan 2-4 kk ajalle. Työskentelyjakson tulee ajoittua tammi-toukokuulle tai elo-joulukuulle 2018.

Liikelaiturin House-taiteilija voi työskennellä teoskeskeisesti tai halutessaan tehdä taiteellista työtään myös work in progress -periaatteella. Halutessaan työryhmään on mahdollista ottaa harjoittelijoita Tampereen konservatoriosta. House-taiteilijalle tarjotaan työskentely- ja esitystila Liikelaituri tarpeen mukaan. Huomioitavaa on, että residenssijakson aikana tilassa työskentelee myös muita taiteilijoita. Työskentely voi tapahtua osittain myös muualla kuin Liikelaiturilla.

Liikelaiturin House-taiteilijat esittäytyvät julkisesti sekä ammattilaisille että suurelle yleisölle työskentelyjakson aikana. Yleisölle esiintymisen muotoja voivat olla esim. avoimet harjoitukset, luennot, keskustelutilaisuudet tai taiteilijatapaamiset. Alueen ammattilaisille House-taiteilijat antavat mahdollisuuden perehtyä syvällisemmin työskentelymetodeihinsa mm. avointen harjoitusten, työpajan, kurssin tai ammattilaistapaamisen kautta. Lisäksi Liikelaiturin House-taiteilijat pitävät julkisen näytön omasta työstään joko esityksen, presentaation, työpajan tai installaation muodossa.

Liikelaiturin House-taiteilija -haun hakuaika on 5.9.-6.10.2017. Hakemukset liitteineen toimitetaan määräpäivään klo 15.45 mennessä sähköisellä lomakkeella.

Hakemusta ja liitteitä ei oteta vastaan postitse, vaan kaikki materiaali lähetetään sähköisessä muodossa.

Hakulomake:

http://www.sisasuomentanssi.fi/pirkanmaa/house-taiteilijahaku/

Tiedustelut:

Toiminnanjohtaja Piia Kulin, p. 050 552 1138 / piia.kulin(at)sisasuomentanssi.fi

Päätös Liikelaiturin House-taiteilijoista tehdään lokakuun 2017 aikana.