Liikkeellä marraskuussa: Ammattilais- ja opiskelijastipendit kevään työpajoihin

ILMOITTAJA: LIIKKEELLÄ MARRASKUUSSA
16.5.2022

Liikkeellä marraskuussa järjestää toukokuussa keväisen Jälkiä marraskuusta toiminnan puitteissa kaksi työpajaa ammattilaisille. Koska meille on tärkeää luoda kohtaamisia niin paikallisten kuin kansainvälisten taiteilijoiden välillä, emme halua, että taloudelliset syyt ovat esteenä näiden kohtaamisten mahdollistamiselle. Tämän myötä tarjoamme yhteensä 4 ammattilaisstipendiä sekä 4 opiskelijastipendiä esittävän taiteen tekijöille, 2+2 per työpaja. Työpajat ohjaavat kutsumamme taiteilijat Matilda Aaltonen & Veli Lehtovaara sekä Angela Schubot & Jared Gradinger. Nämä taiteilijat ainutlaatuisilla praktiikoillaan tuovat meidän lähemmäksi teemoja, kuten suhteemme luontoon ja muihin lajeihin. Teemoja, jotka ovat aina vain ajankohtaisempia yhteiskunnassamme.

19.–21.5. 11.30–15.30/14.30–18 Minä ja muut eläimet -työpaja ammattilaisille, Matilda Aaltonen & Veli Lehtovaara, Pihlajamäen nuorisotalo

24.–27.5. 14–19/15–19 Gardening -työpaja, Angela Schubot & Jared Gradinger, Tokoinranta

Stipendiä varten, toivomme, että lähetät simppelin sähköpostin englanniksi osoitteeseen kerstin@liikkeellamarraskuussa.fi, jossa kerrot kuka olet ja miksi haluaisit osallistua.

Molempiin työpajoihin tarjoamme myös esittävän taiteen opiskelijoille 50 % alennuksen. Alennuksen saat alekoodilla ”student” ostaessasi paikkaa työpajoihin lippukaupastamme holvi.fi.