Liisa Pentti +Co: Ref.2020 -teoksen avoimet harjoitukset 28.8. Helsingissä

ILMOITTAJA: LIISA PENTTI +CO
27.8.2020

Tanssiryhmä Liisa Pentti +Co pitää uuden teoksensa Ref.2020 avoimet harjoitukset Maunula-talon Metsäpurosalissa 28.8. klo 13-14.30. Tilaisuudessa pääset tutustumaan teoksen työryhmän työskentelyyn ja tyypillisiin harjoitteisiin saaden samalla maistiaisen tulevan tanssiteoksen luonteesta. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Ref.2020 -teoksen alkupiste on Brian Enon 54 minuutin pituinen sävellys Reflection. Ref.2020 on kuudelle tanssijalle luotu teos, joka asettaa nykytanssin ja Enon musiikin uudenlaiseen yhteyteen. Tanssijat laulavat, lausuvat runoutta ja yhdistävät erilaisia liikkeellisiä tyylilajeja meditatiiviseen musiikkiin. Ref.2020 on kevytkenkäinen tanssiteos synkkinä aikoina. Musiikki ja tanssi synnyttävät maiseman, jonka sisällä katsoja voi sallia itselleen kokemuksen leijumisesta, ajattomuudesta ja unesta, joka muistuttaa satunnaisesti menneisyydestä, jota ei kenties koskaan ollut.

Ref.2020 saa ensi-iltansa 14.10.2020 Liisa Pentti +Co Studiossa Bulevardilla.

Noudatamme tapahtumassa suositusta yleisön turvaväleistä ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä tilaisuudessa. Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jääthän kotiin. Lisää ohjeita yleisölle löytyy täältä: https://maunulatalo.fi/

Koreografi ja ohjaaja: Liisa Pentti
Esiintyjät: Meeri Lempiäinen, Corinne Mustonen, Pinja Poropudas, Satu Rekola, Kardo Shiwan ja Katri Soini
Understudy: Ronja Syvälahti
Äänisuunnittelija: Jouni Tauriainen
Valosuunnittelija: Ina Niemelä
Pukusuunnittelija: Tua Helve
Taiteellinen tuki: Pia Lindy
Tuottaja: Inari Pesonen
Tuotanto: Liisa Pentti +Co

Facebook-tapahtuma
Liisa Pentti +Co:n verkkosivut