Liisa Pentti ohjaa kaikille avoimen liiketyöpajan 18.10. Kiasma-teatterissa: (Teatteri)tila ja liike

ILMOITTAJA: LIISA PENTTI +CO
24.9.2018

Liisa Pentti: (Teatteri)tila ja liike -työpaja

Koreografi Liisa Pentti ohjaa kaikille avoimen liiketyöpajan Kiasma-teatterissa 18.10. klo 19-20.30. Työpaja liittyy Liisa Pentin uuden teoksen The Space teemoihin. The Spacen esitykset ovat Kiasma-teatterissa 13.-20.10.

(Teatteri)tila ja liike -työpajassa perehdymme meitä ympäröivän tilan ja liikkeen – niin tanssi- kuin arkiliikkeenkin – välisiin yhteyksiin ja havainnoimme, miten ne vaikuttavat toisiinsa. Tilan tunne on tärkeä osa arkeamme ja erityisesti kaupunkiympäristössä arkkitehtuuri ja sen luoma tila vaikuttavat jatkuvasti jokapäiväiseen elämäämme.

Työpajassa teemme erilaisia liikkeellisiä tehtäviä ja harjoitteita, joiden kautta osallistujat voivat saada tuntumaa siihen, miten tila meihin vaikuttaa. Työpaja pidetään Kiasma-teatterin näyttämöllä ja osallistujat pääsevät kokeilemaan teatteritilassa liikkumista ja vihkiytyvät sen lainalaisuuksiin. Työpaja on tarkoitettu kaikentasoisille- ja ikäisille liikkeestä ja tanssista kiinnostuneille.

Mitä: kaikille avoin liiketyöpaja (Teatteri)tila ja liike
Milloin: Torstaina 18.10. klo 19-20.30
Missä: Kiasma-teatterin näyttämö (Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki)
Ohjaaja: Liisa Pentti
Ilmoittautumiset: info@liisapentti.com 15.10. mennessä.

Työpajaan pääsee The Space-teoksen esityslipun hinnalla. Voit ostaa esityslipun mihin tahansa The Spacen esitykseen Holvista. Esityslippu (Holvissa nimellä tilausvahvistus) toimii pääsylippunasi työpajaan ja se tarkistetaan näyttämötilan ovella. Jos käyt katsomassa esityksen ennen työpajaan tulemista, muistathan säilyttää lipun ja tuoda sen työpajaan.

Lue lisää teoksesta:
http://liisapentti.com/the-space/
https://kiasma.fi/esitykset-tapahtumat/liisa-pentti-co-space/