Liisa Pentti workshop 12.-13.4. Helsingissä

ILMOITTAJA: LIISA PENTTI +CO
11.3.2019

“The mind has the body as its object”
Ote fyysikko Karen Baradin haastattelusta

Liisa Pentti ohjaa kahden päivän työpajan Esitystaiteen keskuksessa Suvilahdessa 12.-13.4.

Työpaja pohjautuu seuraaville kysymyksille: Voimmeko luoda liikettä, joka on kielen, kulttuuristen kuvien ja niiden merkitysten ulkopuolella? Liikettä, joka luottaa omaan olemassaoloonsa ilman ulkopuolisia merkityksiä. Miten tietoisuuden rajamailla oleva kehollinen tieto voi synnyttää uusia merkityksiä? Mikä on kielen ja merkityksen suhde ja miten kieli vaikuttaa tanssiimme? Miten tanssimme musiikkiin?

Kehomme paljaus sisältää valtavan määrän liikkeellistä tietoa, kokemusta ja opittuja malleja. Se sisältää myös vaikeasti tavoitettavan ja kuvailtavan minuuden, joka on muuttuva ja muuntautuva. Työskentelemme näiden monimutkaisten kysymysten kautta nousevien liikkeellisten olomuotojen kanssa, yllätyksiä unohtamatta.

Koreografi Liisa Pentti on työskennellyt pitkään tanssia ja kieltä yhdistävien merkitystenantojen parissa. Hän on käyttänyt puhuttua ja kirjoitettua tekstiä lukuisissa töissään, muun muassa uusimmassa teoksessaan Hauraat silmät – Fragile eyes (2019) sekä Why Does My Sister Not Like Contemporary Art – (2014) ja Mabel – The Queen of Bones (2008) -teoksissaan.

Kurssi sopii tanssin ja teatterin ammattilaisille, opiskelijoille, edistyneille harrastajille sekä kaikille liikkeen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Aika: Perjantai 12.4. klo 17.30-20 ja lauantai 13.4. klo 10-13.30
Paikka: Esitystaiteen keskus, Suvilahti (Rakennus nro 6 ”Puhdistamo”, toinen kerros)
Ohjaaja: Liisa Pentti
Työpajan kielet: suomi ja englanti
Hinta: 65 €
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 8.4.2019
Viimeinen peruutuspäivä: 8.4.2019
Ilmoittautumiset ja kysymykset: info@liisapentti.com

www.liisapentti.com