Liisa Pentti Workshop 29.-30.10.2019 Tampereella

ILMOITTAJA: TREENIT! RY
9.9.2019

Liisa Pentti ohjaa kahden päivän työpajan 29.-30.10.2019 Tampereella. 

Kurssi sopii tanssin ja teatterin ammattilaisille, opiskelijoille, edistyneille harrastajille sekä kaikille liikkeen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Aika: ti 29. – ke 30.10.2019 klo 12-15
Paikka: Pyynikin trikoo, Tanssisalit, Pyhäranta 7 D, Tampere

“The mind has the body as its object” -ote fyysikko Karen Baradin haastattelusta

Työpaja pohjautuu seuraaville kysymyksille: Onko mahdollista luoda liikettä, joka on kielen, kulttuuristen kuvien ja niiden merkitysten ulkopuolella? Liikettä, joka luottaa omaan olemassaoloonsa vailla symbolista merkityssisältöä. Miten tietoisuuden rajamailla oleva kehollinen tieto voi synnyttää uusia merkityksiä? Minkälainen voi olla kielen ja merkityksen suhde ja miten kieli vaikuttaa tanssiimme? Miten tanssimme musiikkiin?

Kehomme paljaus sisältää valtavan määrän liikkeellistä tietoa, kokemusta ja opittuja malleja. Se sisältää myös vaikeasti tavoitettavan ja kuvailtavan minuuden, joka on muuttuva ja muuntautuva. Työskentelemme näiden monimutkaisten kysymysten kautta nousevien liikkeellisten olomuotojen kanssa, yllätyksiä unohtamatta.

Ilmoittaudu työpajaan tästä › 13.10.2019 mennessä.

Koreografi Liisa Pentti on työskennellyt pitkään tanssia ja kieltä yhdistävien merkitystenantojen parissa. Hän on käyttänyt puhuttua ja kirjoitettua tekstiä lukuisissa töissään, muun muassa uusimmassa teoksessaan Hauraat silmät – Fragile Eyes (2019) sekä Why Does My Sister Not Like Contemporary Art – (2014), The Weight of My Heart -(2011) ja Mabel – The Queen of Bones (2008) -teoksissaan.

Workshop järjestetään yhteistyössä Tampereen konservatorion kanssa.