Loikka-tanssielokuvafestivaalin ohjelmistohaku 10-vuotisjuhlafestivaalille on vielä käynnissä – uusi elokuvapalkinto julkistettu!

ILMOITTAJA: LOIKKA KONTAKTI
2.10.2017

Loikka julkistaa uuden elokuvapalkinnon juhlistamaan 10-vuotiasta festivaalia. Loikka Award-palkinnon myöntää kansainvälinen raati festivaalin esikarsitusta Open Call -ohjelmistosta.

Muita elokuvajuhlilla annettavia palkintoja ovat:

– Kansaivälisen raadin valitsema Loikka Student Award

– Koululaisyleisön valitsema Loikka Kids Award

– Koko festivaalin yleisön valitsema Loikka Audience Award

Palkintojen yhteen laskettu arvo on 2000€.

Avoimessa haussa voi ilmoittaa elokuvia eri kategorioihin aina lyhytelokuvista pitkiin ja dokumenttielokuviin sekä opiskelijoiden lyhytelokuviin. Ohjelmistohaussa etsitään nyt myös ensimmäistä kertaa Virtual Reality 360° -elokuvia, joiden ilmaisussa hyödynnetään tanssia. Tanssin käsite on vapaa tekijän omalle tulkinnalle. Etusijalla ovat kuitenkin fyysistä ilmaisua ja koreografista ajattelua sisältävät elokuvat, VR-teokset sekä animoidut elokuvat.

Loikka-festivaalin 25 € Early Bird -ohjelmistohaku on avoinna vielä syyskuun 30. päivään saakka! Tämän jälkeen elokuvia voi lähettää ohjelmistohakuun hintaan 35 € aina 21.10.2017 asti.

Open Call -haku osoitteessa: http://www.loikka.fi/open-call-2018.html. Ohjelmistovalinnoista tiedotetaan hakijoille joulukuussa 2017.

Loikka-festivaali juhlistaa tanssielokuvaa kymmenennen kerran Helsingissä 4.–8.4.2018. Festivaalin yhteydessä järjestetään kansainvälinen konferenssi, joka kutsuu koolle tanssielokuvantekijöitä ja alan toimijoita ympäri maailmaa.