Löydä oikea apuraha -tilaisuus Helsingissä 5.9.

ILMOITTAJA: SUOMEN TAITEILIJASEURA RY
15.8.2019

Aika: Torstaina 5. syyskuuta 2019 klo 10.00 – 16.00
Paikka: Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki
Järjestäjä: Suomen Taiteilijaseura ry

Tervetuloa mukaan Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö TAKUn, Suomen Taiteilijaseuran ja Tieteentekijöiden liiton järjestämään apurahapäivään Keskustakirjasto Oodin Kuutio-tapahtumatilaan (2. krs) torstaina 5.9.2019 klo 10–16. Tilaisuudessa neljä suurta taiteen ja tieteen rahoittajaa – Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus, Koneen Säätiö ja Svenska Kulturfonden – esittelevät tukimuotojaan ja neuvovat apurahan hakemisessa ja hyvän hakemuksen tekemisessä.

Päivä jakautuu kahteen osioon. Aamupäivällä rahoittajat kertovat rahoitusmuodoistaan ja painotuksistaan yhteisessä infotilaisuudessa. Iltapäivällä osallistujat voivat varata henkilökohtaisia 20 minuutin neuvonta-aikoja Suomen Kulttuurirahaston ja Svenska Kulturfondenin edustajilta sekä TAKUlta ja Tieteentekijöiden liitolta.

Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Sitovia ilmoittautumisia sekä aamu- että iltapäivän ohjelmaan pyydetään perjantaihin 30.8. mennessä. Aamupäivän ohjelmaa voi seurata myös suorana webinaarina, mikä edellyttää myöskin ilmoittautumista. Tilaisuus pidetään suomeksi, mutta sitä pystyy seuraamaan myös englanniksi esitysmateriaalien avulla. Kysymyksiä voi esittää ja neuvontaa annetaan suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi (SKF).

Lämpimästi tervetuloa niin uudet kuin jo kokeneemmat apurahanhakijat!

Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/612460739277660/

Ilmoittaudu täällä: https://my.surveypal.com/Tositarkoituksella-Apurahapaiva-5.9.2019