Luovan liikumisen kesäkurssi 1.-5.8. Tampereella

ILMOITTAJA: TREENIT! RY - ESITTÄVIEN TAITEIDEN AMMATTILAISTEN YHDISTYS
8.6.2022

Huippuammattilaisten vetämä luovan liikkumisen kesäkurssi esittävien taiteiden ammattilaisille Tampereella 1.-5.8.2022.

Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

TREenit! ry:n suosittu kesäkurssi järjestetään jälleen elokuun ensimmäisellä viikolla. Ohjaamassa on huikeita luovan liikkumisen ammattilaisia kotimaisen parkourin uranuurtajalta, Parkour Akatemialta, sekä ennakkoluulottoman yrittäjäparin huikeaan nousukiitoon lähteneeltä trikkaussalilta LegendTrick Gymiltä. Kesäkurssi pidetään samanaikaisesti Tampereen Teatterikesän kanssa ja osana festivaalin muuta ohjelmistoa.

Luvassa on upea viikko monipuolista, ajattelua haastavaa liikkumista erilaisissa ympäristöissä sekä mahdollisuus kokeilla uutta ja oppia trikkauksen ja parkourin huippunimiltä kollegoiden kesken. Viikon ohjelmistossa on parkouria, akrobatiaa sekä partnerointia ja osallistujat pääsevät nauttimaan hyvästä pedagogiikasta. Kesäkurssin ilmoittautuminen on meneillään ja mukaan mahtuu kaksitoista ensimmäisenä paikkansa lunastanutta!

TYÖPAJA: Luovan liikkumisen kesäkurssi
AJANKOHTA: 1.-5.6.2022, päivittäin klo 10:00-15:00 (sis. ruokatauon)
OPETTAJAT: Joonas Purastie, Karina Saarelainen, Wippe Mäkinen
PAIKKA: Lähtö PMK-talolta kurssin alkaessa, LegendTrick Gymin tiloista, osoitteesta Peltokatu 8 C, 33100 Tampere

HINNAT:
Early Bird -hinta (vain jäsenille) 150 €/vko
Tarjous voimassa 10.6.2022 asti
Jäsenet 180 €/vko
EB-tarjouksen päätyttyä, 11.6. alkaen
Yhteistyökumppanien jäsenet 200 €/vko
Muut 240 €/vko
Opiskelijat 120 €/vko

ILMOITTAUTUMINEN ››

Viikko koostuu aamu- ja iltapäiväosiosta, joiden välissä on omakustanteinen lounastauko. Aamupäivä vietetään ulkotilassa Tampereen Parkour Akatemian rehtorin haastaessa näkemään ympäristöä uudella tavalla, luopumaan oikean ja väärän tekniikan konseptista sekä inspiroitumaan liikkeellisesti ympäröivästä tilasta. Iltapäivissä LegendTrick Gymin huippuohjaajat antavat eväitä akrobaattiseen liikkumiseen yksin ja yhdessä. Kurssiviikko on huikea mahdollisuus päästä kokeilemaan uutta tilassa, jossa harjoitteleminen tukee ja nopeuttaa oppien viemistä lavalle. Lue lisätiedot, ohjaajaesittelyt sekä tarkemmat kurssikuvaukset sivuiltamme!

Varaathan paikkasi nyt, sillä mukaan mahtuu vain 12 ensimmäisenä paikkansa lunastanutta. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 21.6. saakka.

TREenit! ry ›
Tapahtuma Facebookissa ›