Mad House Helsinki hakee viestinnän ja yleisötyön taitajaa. Hae viim. 6.12.

ILMOITTAJA: MAD HOUSE HELSINKI
23.11.2021

Esitystaiteen talo Mad House Helsinki etsii pieneen ja näkemykselliseen tiimiinsä viestinnän ja yleisötyön tekijää. Kyseessä on opintovapaan sijaisuus, jonka kesto on noin 1,5 vuotta. Työsuhteen jatko on mahdollinen.

Mad House kuratoi esitystaiteen ja muun kokeilevan esittävän taiteen ohjelmistoja, osatuottaa teoksia, luo uusia toimintamalleja taiteen kentälle ja tekee taidetta saavutettavaksi. Mad House on taiteilijoiden perustama ja se toimii taide ja yhteisö edellä, sisältölähtöisesti ja jatkuvasti kehittyen. Mad House aloitti toimintansa kausiluontoisesti vuonna 2014 Suvilahdessa ja vuodet 2019-2021 se toimi Teurastamolla, Helsingissä ympärivuotisesti. Vuonna 2022 Mad Housella ei ole omaa näyttämöä, vaan ohjelmisto toteutetaan eri puolilla Helsinkiä. Lue lisää uusien kuraattoreiden ajatuksista. Mad House etsii uutta pysyvää tilaa.

Haemme määräaikaista viestinnän ja yleisötyön tekijää 17.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on opintovapaan sijaisuus ja jatkuu 30.6.2023 asti. Etsimme tiimiin työtoveria, jolla on taideviestinnän ja yleisötyön kokemusta ja kiinnostusta niiden kehittämiseen. Viestinnän ja työpaikan toimintakielinä ovat suomi ja englanti. Ruotsin osaamisesta on työssä hyötyä ja muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työhön kuuluu sosiaalisen median sisällöntuotanto, lehdistötiedotus ja esitysten markkinointi. Vuonna 2022 työ painottuu paikkasidonnaisesta ja yleisölähtöisestä ohjelmistosta viestimiseen, yhdessä kuraattorien ja taiteilijoiden kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös laajemman yleistötyösuunnitelman valmistelu toiminnan siirtyessä uusiin tiloihin. Vuoden 2022 aikana toteutamme verkkosivu-uudistuksen, joten kokemus verkkosivujen tekoprosessista on eduksi. Samoin jonkin taitto-ohjelman hallinta on eduksi.

Mad Housella arvostetaan itsenäistä työotetta ja omille ideoille annetaan tilaa. Työntekijän tulee tunnistaa sekä omat että työtehtäviin liittyvät rajat ja resurssit. Tukenasi on toiminnanjohtaja, yhdistyksen hallitus sekä muu, osa-aikainen, henkilöstö, johon kuuluvat kuraattorit, tuottaja sekä tekninen vastaava.

Mad House Helsinki on pieni työyhteisö, joka rakentaa esitystaiteen kenttää suurella sydämellä. Talon toiminta on parhaillaan isojen muutosten kynnyksellä ja vaikka toimenkuva on määräaikainen, pääsee työstä rakentamaan oman näköisensä kokonaisuuden.

Työaika: täysipäiväinen (100%)
Aloitus: 17.1.2021 alkaen, tai sopimuksen mukaan.
Kesto: määräaikainen 30.6.2023 asti, opintovapaan sijaisuus, mahdollisuus myös jatkoon
Palkka: 2800€/kk (100%) + omien laitteiden käyttökorvaus.
Työpaikan osoite: Nilsiänkatu 8, 00510 Helsinki. Etätyö mahdollista osittain.

Hakuprosessi:

Pyydämme sinua vastaamaan alla olevaan kolmeen kysymykseen. Liitä myös lyhyt CV, jossa on yhteystietosi ja olennainen kokemuksesi avoinna olevaan työtehtävään. Liitä tiedostot yhdeksi pdf-tiedostoksi. Hakemusten perusteella valitaan 4-6 haastateltavaa.

CV:n lisäksi pyydämme vastaamaan kirjallisesti seuraaviin kysymyksiin (max. 1000 merkkiä per vastaus):

1. Kerro kaksi keinoa, joilla sitouttaa jo kiinnostunutta kokeilevan taiteen yleisöä Mad Houseen?
2. Kerro kaksi keinoa, joilla uudet yleisöt voivat löytää tiensä esitystaiteen äärelle ja pysyä siellä.
3. Minkälaista on kutsuva taideviestintä? Voit kertoa hyvän esimerkin, jonka ei tarvitse olla sinun itsesi toteuttama, tai visioida jotain uutta.

Lähetä hakemus sekä tiivis CV 6.12.2021 kello 16:00 mennessä osoitteeseen info@madhousehelsinki.fi. Laita hakemuksesi yhteen PDF-tiedostoon. Viestin otsikoksi “REKRY VIESTINTÄ JA YLEISTYÖ 2022”. Haastattelut järjestetään viikoilla 49-50 joko Zoomissa tai Mad House toimistolla Helsingin Vallilassa.

Lisätietoja Mad Housesta: www.madhousehelsinki.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Pia Houni, puh. 044-7915944 (to 25.11. klo: 14-17.00 / ma 29.11. klo: 13.-16.00 TAI email: pia@madhousehelsinki.fi)