Maisema loittonee suhteessa… -tanssielokuva (Helsinki)

ILMOITTAJA: FLOWWOWPRODUCTIONS
14.8.2020

Tervetuloa
kokemaan Maisema loittonee suhteessa…-tanssielokuva eri ympäristöön!

Tanssielokuvanäytös tapahtuu idyllisessä TeeMaa teehuoneen sisätiloissa, jossa se on koko ajan nähtävillä la 22.8.2020 klo 12-16 välillä. Sään varauksella elokuva saatetaan näyttää myös TeeMaa teehuoneen sisäpihassa klo 15-16 välisenä aikana. Osoite: Annankatu 19, Helsinki

Tapahtuman aikana voit tulla ja mennä vapaasti! Tapahtuma on maksuton. Sen lisäksi voit myös jakaa kokemuksiasi ja ajatuksiasi koreografi- ja tanssija Nadja Pärssisen kanssa, joka on läsnä tilassa koko yllä mainitun ajan. Tilassa on myös filosofista kirjallisuutta taivaltamisesta ja luonnon estetiikasta, johon halutessaan voi myös tutustua.

MAISEMA LOITTONEE SUHTEESSA…

Konsepti: koreografi- ja tanssija Nadja Pärssinen
Yhteistyö toteutui videokuvaaja Alisa Javits kanssa.
Teksti: suomen kieli.
Pituus: 10 min.
Tukijat: Espoon kaupunki ja Taike – Taiteen edistämiskeskus

Tanssielokuvan kuvausmatkan aikana taivallettiin Norjan ehkäpä tunnetuimpaan maisemaan,Trolltunganiin.

Eteenpäin suuntautuva kävely, miksei taaksepäin? Kallion pintojen tunnusteleminen ja niiden päällä tanssiminen. Kumpi tanssittaa meitä, kallio vai minä ja sinä vai me? Kuuleeko maisema? Mitä kohti katsomme kun olemme matkalla? Ja miten yksityiskohtia täynnä olevat hetket saavat meidät aistimaan ja tuntemaan?

ALISA JAVITS: www.alisajavits.fi
NADJA PÄRSSINEN: www.npflowwow.com
TeeMaa teehuone: www.teemaa.fi

In English!
—————

Welcome
to experience The landscape escapes in relation to… a dance film!

The dance film will be shown in the idyllic environment of the TeeMaa tea room´s indoor all the time Sat 22.8.2020 from 12-16. Depending on the weather condition, the dance film will be shown as well in the TeeMaa tea room´s courtyard, between 15-16. Address: Annankatu 19, Helsinki

During the event, you can come and go freely. The event is free of charge. You can also share your experiences and thoughts with choreographer and dancer Nadja Pärssinen, who will be present in the space all the time. The space also has philosophical literature about wandering and the aesthetics of nature, which can also be explored, if you wish so.

THE LANDSCAPE ESCAPES IN A RELATION TO…

Concept: choreographer and dancer Nadja Pärssinen
In a collaboration with a video artist Alisa Javits.
Text: in Finnish language
Length: 10 min.
Support: City of Espoo and Taike – Art Promotion Center of Finland.

The filming trip of the dance film took place perhaps in Norway’s most famous landscape, Trolltunga.

Walking forward, why not backwards? Feeling the surfaces of the rock and dancing on them. Which one dances us, the rock or me or you or us? Landscape, can you hear? Where we’re looking at when we’re on the process of hiking on the road? And how moments full of details made us sense and feel?

ALISA JAVITS: www.alisajavits.fi
NADJA PÄRSSINEN: www.npflowwow.com
TeeMaa tea room: www.teemaa.fi