Meet the Artist – Saaren kartanon residenssitaiteilijoiden maksuton työpaja esiintyjille

ILMOITTAJA: SAAREN KARTANO
8.2.2018

KESKIVIIKKONA 14.2. JA TORSTAINA 15.2. KLO 12–15
LÄNTISEN TANSSIN ALUEKESKUKSEN STUDIO, MANILLA,  ITÄINEN RANTAKATU 64, 20810 TURKU

Yhdysvaltalaiset taiteilijat Lindsay Parnell ja Kevin Schwenkler vetävät esiintyjyyteen liittyvän työpajan Läntisen tanssin aluekeskuksen studiossa Manillassa (Itäinen Rantakatu 64, 20810 Turku) keskiviikkona 14.2. ja torstaina 15.2. klo 12–15.

Ilmoittaudu maksuttomaan työpajaan 12.2. mennessä!

Lindsay Parnell and Kevin Schwenkler ovat useita taiteenaloja yhdistävä työpari. He työskentelevät parhaillaan Koneen Säätiön ylläpitämässä Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidensissä Mynämäellä. Residenssissä he tutkivat esitysohjeistusten (score) rakentamista ja niiden kieleen liittyviä omininaisuuksia. Työpajojen avulla he haluavat avata omia päivittäisiä työskentelyprosessejaan ja tunnustella myös kiinnostusta mahdolliseen yhteistyöhön paikallisten taiteilijoiden kanssa.

Parnell ja Schwenkler ohjaavat Turussa työpajan, joissa he sekä jakavat omaa osaamistaan että harjoitteita esitysohjeistuksen luomiseen. Työpaja koostuu kolmesta osiosta: autenttinen liike (Kevin + Lindsay), laulutyöpaja (Kevin) ja meditaatiosessio (Lindsay).

Lindsay Parnell http://www.lindsayparnell.com

Kevin Schwenkler http://k-a-s-music.tumblr.com

Työpaja on maksuton!

Osallistu joko molempina (suositus) tai vain toisena päivänä! Sitovat ilmoittautumiset 12.2. mennessä sähköpostilla saari@koneensaatio.fi.