Metsätanssi -workshop esittävän taiteen ammattilaisille Helsingissä 26.-27.8.

ILMOITTAJA: REGENERAATTORI
13.8.2020

Tervetuloa tutustumaan metsässä työskentelyn mahdollisuuksiin! Laura ja Saku Koistinen ohjaavat Metsätanssityöpajan Helsingissä.

Työpajassa tehdään improvisatoorisia liiketehtäviä ja jaetaan kokemuksia metsästä työskentelytilana. Molempina päivinä työpajaan sisältyy lämmittelyosio, jossa viritetään keho ja mieli tulevaan työskentelyyn.

Saku Koistinen suunnitteli ja ohjasi Metsäbaletti-nimisen teoksen Kajaanissa 2019 toimiessaan Routa Companyn taiteellisena johtajana. Kiitelty esitys nähtiin ensi-illassa Kajaanin Runoviikolla 2019. Kiinnostus metsässä työskentelyyn ja sen pidemmälle tutkimiseen kasvoi prosessin aikana.

Laura ja Saku Koistinen ovat tehneet taiteellista yhteistyötä vuodesta 2010 alkaen. Laura toimi Metsäbaletti-teoksessa yhtenä tanssijana sekä sen ohessa järjestettyjen työpajojen ohjaajana.

Metsätanssi-työpajat toteutuvat pääosin Taiken Korona-apurahan sekä Suomen Kulttuurirahaston keskusrahaston taiteilija-apurahan avulla.
Metsätanssi-työpajat ovat osa Laura ja Saku Koistisen Regeneraattori -projektia.

———-

Työpajaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 15 osallistujaa, ilmoittautumiset sähköpostilla regeneraattori@gmail.com

Työpajan hinta on 10€ / kaksi päivää. Sisältö on tarkoitettu esittävän taiteen ammattilaisille ja ammattiin opiskeleville.

Työpajat järjestetään Helsingissä Keskuspuiston alueella myöhemmin tarkentuvassa lokaatiossa. Työpajan ajankohdat ovat ke 26.8.-to 27.8.2020, molempina päivinä klo 10-14.

Työpajoissa noudatetaan turvaväliä ja otetaan tarkasti huomioon ajankohdan vaatimusten mukaiset mahdolliset turvatoimenpiteet.

Tarkemmat ohjeet työpajan osallistujille koskien mm. tarkkaa paikkaa lähtetään sähköpostilla noin viikko ennen työpajaa.