MEUOVEMENT | transition -workshop Helsingissä

ILMOITTAJA: KATJA-MARIA TAAVITSAINEN
11.9.2018

Transition ⇝ siirtymä/ muutos/ siirtyminen/ vaihdos

Seuraavan MEUOVEMENT -workshopin teema on ”transition”, jossa syvennytään liikkeen ja liikkuvan kehon äärien ja äärettömyyden kautta muutokseen ja siirtymiin.
Tule korjaamaan satoa ja lataamaan uusia impulsseja ja energiaa kehoon sekä keloihin alkusyksyn lempeissä illoissa Lauttasaaren sydämessä.

21.-22.9 Kulttuurikeskus Sähinässä (Heikkiläntie 10)
Perjantaina ja lauantaina klo: 17.00-19.00

Kurssin hinnat: 30 e / krt
50 e / 2 krt

Paikkoja rajoitetusti, varaa omasi:

katjamaria.taavitsainen@gmail.com

Voit osallistua yhdelle tai molemmille illoille. Kurssin taso on avoin.

SʏᴅÄᴍᴇʟʟɪsᴇsᴛɪ ᴛᴇʀᴠᴇᴛᴜʟᴏᴀ!

MEUOVEMENT on tanssitaiteilija/muusikko Katja-Maria ”Katti Meu” Taavitsaisen liikkuvan kehon tutkimiseen ja sen ulottuvuuksiin rakentuva praktiikka. Praktiikan tiimoilta on viimeisimpinä vuosina rakennettu useita erilaisia kehomatkoja ja workshop-konsepteja (mm. RÄPPIJOOGA, YOGA UG, Mess is More, BODYTRIPPING, Fall Above), joissa teemat vaihtuvat ja tekniikat nivoutuvat toisiinsa luoden uudenlaisia alustoja upottautua kehon rajoihin ja rajattomuuteen.

Katja-Maria ”Katti Meu” Taavitsainen on tanssija, koreografi ja muusikko. Hän on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulun tanssitaiteen linjalta 2010 ja tehnyt sen jälkeen töitä tanssijana, koreografina, esiintyjänä ja opettajana niin tanssin kuin musiikinkin parissa Suomessa ja Euroopassa. Joogaa ja eri kehonhuoltomenetelmiä hän on opiskellut Berliinissä, Singaporessa, Balilla sekä valmistunut ilmajoogaopettajaksi Koh Phanganilla. Nyt hän tekee täysipäiväisesti debyyttialbumiaan sekä ohjaa oman liikemetodinsa pohjalta erilaisia workshoppeja Suomessa ja maailmalla.

FB: facebook.com/kattimeu

Web: www.meuovement.com