Miksi teemme yhteistuotantoja – ja miten? -seminaarikokonaisuus 24.–25.11.2020 Helsingissä

ILMOITTAJA: SUOMEN TEATTERIT RY
12.11.2020

Suomen Teatterit ry, Teatterikeskus ry, Teatteri 2.0, Klockriketeatern, KokoTeatteri ja Teatteri Metamorfoosi järjestävät kaksipäiväisen seminaarikokonaisuuden yhteistuotannoista esittävän taiteen kentällä. Seminaarissa syvennytään yhteistuotantoihin liittyviin teemoihin ja problematiikkaan esimerkkien, keskustelun ja työskentelyn kautta. Yhtenä tavoitteena on kerätä asiantuntijatietoa ja hahmotella yhdessä sitä, minkälaisia tarpeita ja kehityskohtia havaitsemme mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.

Ensimmäinen seminaaripäivä on tarkoitettu organisaatioille ja tekijöille, joilla on jo kokemusta yhteistuotannoista ja niihin liittyvästä päätöksenteosta. Kutsumme yhteiseen ajatteluun johtajia ja tuottajia. Teatteri 2.0:n Kati Sirén vetää työskentelyn, jossa pohdimme ydinkysymyksiä: miten ymmärrämme yhteistuotannot, miksi niitä tehdään, ja millainen on tuotantoja edeltävä prosessi?

Toinen seminaaripäivä on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Teemana ovat erilaiset yhteistuotantojen muodot ja kumppanuudet sekä se, miten yhteistuotannot näkyvät organisaatioiden strategioissa. Päivän ohjelmassa on case-esimerkkejä ja paneelikeskustelu, jossa käsitellään yhteistuotantoja organisaation strategisena valintana taiteellisen toiminnan mahdollistamiseksi. Toiseen seminaaripäivään voi osallistua myös etänä.

Paikka: KokoTeatteri, Hämeentie 3, Helsinki
Aika: 24.–25.11.2020 klo 9.30–16.00
Hinta: 40€ osallistuminen molempiin päiviin (sis. kahvit), 25€ osallistuminen yhteen päivään (sis. kahvit), 15€ osallistuminen etänä seminaariin.

Lisätietoja: http://www.suomenteatterit.fi/2020/10/miksi-teemme-yhteistuotantoja-ja-miten-seminaarikokonaisuus-24-25-11-2020-kokoteatterilla/

Ilmoittautuminen: https://link.webropolsurveys.com/S/004C8CBC435BD9D5

Ilmoittautumiset 16.11. mennessä. Huom. paikkoja rajattu määrä, täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tilaisuudessa noudatetaan viranomaisten ohjeita koronaepidemian ehkäisemiseksi.