Milla Koistisen työpaja Helsingissä 15.-17.11.

ILMOITTAJA: TANSSILLE RY
26.9.2017

Tanssille ry järjestää Milla Koistisen ohjaaman työpajan 15.-17.11.2017 klo 11:45-15:00 Leipätehtaalla (Kaikukatu 4 A, 00180 Hki) Helsingin tanssiopiston tiloissa.
Kurssin hinta yhdistyksen jäsenille on 70 € ja ei-jäsenille 110 €.
Ilmoittautumiset osoitteeseen workshop(at)tanssille.net.

”Workshop keskittyy metodeihin, joita käytän työssäni koreografina, tanssijana sekä opettajana. Harjoitteiden tarkoituksena on lisätä hienomotoriikkaa, artikulaatiota, energiatasoa, kestävyyttä, keveyttä ja dynamiikkojen vaihtelua. Kurssi koostuu strukturoiduista harjoitteista, improvisaatioista ja liikesarjoista, jotka valmistavat kehoa monipuoliseen ja läsnäolevaan liikkumiseen. Tunnit alkavat yksinkertaisilla harjoitteilla, joihin lisätään koordinaatiota, variaatioita ja vaativuutta tuntien edetessä pidemmälle. Tunnit ohjaavat kehon kuuntelun ja havainnoinnin kautta kehittämään uusia liikeratoja ja tarkkuutta. Vaihtelu erilaisten harjoitteiden välillä vaatii kehoa mukautumaan nopeasti ja yhdistämään informaatiota erilaisissa tehtävissä. Tavoitteena on löytää työkaluja hienosyiseen, vaivattomaan sekä uudistuvaan liikkumiseen ja näin ollen mahdollistaa työskentely silloinkin kun harjoitusmäärät ovat suuria.”

Milla Koistinen on valmistunut Teatterikorkeakoulusta tanssitaiteen maisteriksi vuonna 2004. Tanssijana Koistinen on työskennellyt muun muassa Kristian Smedsin, Hiroaki Umedan, Christine Gaiggin, Hans van den Broeckin ja Heddy Maalemin kanssa. Kesällä 2010 Koistinen oli danceWEB-stipendiaatti Wienin Impulstanz-festivaalilla.

Vuonna 2012 Koistinen valmistui koreografiksi HfS “Ernst Busch”/HZT Berlin –koulusta. Hänen teoksiaan on esitetty Mad House Helsingissä, HAU Hebbel am Ufer –teatterissa, Uferstudioilla, Ballhaus Ostissa, Tanzhaus NRW:ssä, Salzburg Sommerszene –festivaalilla, ICE HOT Nordic Dance Platformissa, Sotkulla sekä Jojossa.

Koistinen on opettanut muun muassa Teatterikorkeakoulussa, Tampereella Nätyllä, Outokummussa, Helsingin Kaupunginteatterissa, HZT:ssä, Marameo-studiolla ja Dock11:ssä Berliinissä, Sasha Waltz & Guests –ryhmässä, SEAD-Akatemiassa Salzburgissa, Toula Limnaios Companyssa, Staatstheater Braunschweigissa, DancePAT Münchenissä, Espace Catastrophessa Brysselissä, Tanzhaus Zürichissä, Tanzhaus NRW:ssä, Iceland Academy of Artsissa sekä Palestinian Popular Art Centerissä Ramallahissa.

http://millakoistinen.net