Mimosa Lindahlin Workshop Turussa 26.-27.3.

ILMOITTAJA: TURKU DANSART RY
1.3.2022

MimoArt Companyn taiteellinen johtaja, ohjaaja-koreografi-visualisti Mimosa Lindahl vierailee Turussa maaliskuussa pitäen workshopin 26-27.3.

Mimosa Lindahlin tanssin, teatterin ja sirkuksen traditioita yhdistävä koreografinen, ohjauksellinen ja visuaalinen ajattelu hyödyntää fyysisen esiintyjän kapasiteettia laaja-alaisesti kaihtaen totuttuja genremäärittelyjä. Workshopissa yhdistellään nykytanssin koreografista ajattelua ja tekniikoita, buton ja fyysisen miimin jännitteistä liikekieltä ja estetiikkaa sekä klovnerian vuorovaikutteista kontaktia yleisön kanssa.

WORKSHOPIN AIKATAULU:
la 26.3. klo 11-15
su 27.3. klo 11-15

Paikka: Läntinen tanssin aluekeskuksen studio Manillassa

HINNAT: (Dansartin, Treenit ry:n, Tanssile ry:n ja Tanssivan Susirajan jäsenet)
55€ / 2 päivää
35 € / 1 päivä
Ei jäsenet: 70€ / 45€.

Maksutiedot:
Turun Seudun Osuuspankki FI53 5710 0420 0678 94 (viitenumero: 1232)
TAI MobilePay numerolla: 44365
(Lisää kommentti kohtaan vielä oma nimesi sekä mitä olet maksamassa)

Työskentelyssä käytetään apuna neutraalinaamiota, jonka avulla havainnollistuvat mm. yksilön ominainen kehon-, tilan- ja ajankäyttö sekä fokuksen lainalaisuudet. Liikekielessä luotetaan läsnäoloon, improvisaatioon, persoonalähtöiseen esiintyjäntyöhön sekä yhteiseen kuunteluun.

Workshop antaa työkaluja niin yksilön ohjaukselliseen, koreografiseen- ja esiintyjäntyöhön kuin taiteellisessa ryhmässä työskentelyyn. Kahden päivä aikana terävöitetään havainnointikykyä siitä, mitä meissä tapahtuu ja sitä kautta lavalla näkyy? Mikä on yleisön näkökulmasta mielenkiintoista ja olennaista? Sekä miten huomion kuumaa keskipistettä kuljetetaan kevyesti lavalla, eli missä on fokus?

Lindahlin ohjauksessa jokaista harjoitetta lähestytään ja ajatellaan esityksenä itsessään. Ryhmätyöskentelyä ohjaavat: uteliaisuus, tutkimuksellisuus, havainnointi, tarkkuus, leikki ja hauskuus. Osallistujilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta, mutta toivotaan kiinnostusta työskentelyyn henkilökohtaisella tasolla sekä mahdollisuutta osallistua molempiin päiviin.

Varustaudu mustilla treenivaatteilla, mahdollisuuksien mukaan ilman printtejä tai raitoja. Mikäli ei löydy kokomustia, niin tummat tai yksiväriset.

LISÄTIEDOT & ILMOITTAUTUMISET: dansart.sihteeri@gmail.com