Moving to Heal -koulutus Helsingissä 20.-21.10., kouluttajana Debbie Rosas

ILMOITTAJA: EIJA RAITALA
17.9.2018

HOITAVAA LIIKETTÄ, Moving to Heal -koulutus Helsingissä. Tervetuloa mukaan!

Aika ja paikka: 20.-21.10.2018, Oulunkylä, Siltavoudintie 24, Helsinki
Kenelle: Sopii kaikille liikkujille, joogaohjaajille, tanssijoille, fysioterapeuteille, SoveLi-alan ammattilaisille, liikunnanohjaajille, jne.
Kouluttaja: Debbie Rosas, Nian perustaja
Koulutuksen kieli: englanti
Ilmoittautuminen Nia Technique Headquarters: linkissä
Hinta: 299USD (n. 265€)
Lisätiedot: tuottaja Eija Raitala, Nia Black Belt Teacher, 040 537 3829, eija.nia@gmail.com

Nia on tanssillista fuusioliikuntaa, jossa huomioidaan ihminen kokonaisuutena. Laji sai alkunsa Kaliforniassa 1980-luvun alussa. Nyt toinen Nian perustajista amerikkalainen Debbie Rosas on tulossa Suomeen ensimmäistä kertaa mukanaan uusin koulutus Moving to Heal, hoitavaa liikettä. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla mukaan liikkumaan yhdessä Debbien kanssa ja laajentaa omaa osaamistasi!

Moving to Heal (MTH) on Nia©-tuoteperheeseen kuuluva ohjaajakoulutus, jonka teemana on The Art of Feeling Better, taitoa voida paremmin. Koulutuksessa saa työkaluja kehon hyvinvoinnin tueksi ja edistämiseksi. Tuleville ohjaajille opetetaan tietoja ja taitoja, joilla asiakkaita voi ohjata löytämään keholle parhaita tapoja liikkua. Periaatteet ovat samat kuin Nia-tunnilla, mutta nyt niitä opitaan soveltamaan erityisesti terapeuttisiin tarkoituksiin ja erityisryhmien näkökulmasta.
Koulutuksessa käsitellään Nian periaatteita, kuten itsehoito, kehon kuuntelu, The Body’s Way (kehon tapa/tie), sensation science (”tuntemustiede”), somaattinen anatomia, Nian liikkeet ja kuinka käyttää musiikkia vahvistamaan kokemusta itsehoidollisesta liikkeestä. Erityispaino koulutuksessa on itsehoidon ja ohjaamisen etiikassa ja myötätuntoisessa ohjaamisessa, kun kohderyhmänä on esim. syöpä- tai Parkinson-potilaat tai onnettomuudesta tai leikkauksesta toipuvat. Kurssin aikana käsitellään myös markkinointia.

Jos haluat ohjata Moving to Heal -tunteja tai muuten jatkaa syventymistä aiheeseen, voit koulutuksen jälkeen tehdä sarjan itsenäisiä harjoituksia (apprenticeship). Virallisen todistuksen MTH-koulutuksen suorittamisesta saa osallistumalla koulutukseen ja suorittamalla itsenäiset harjoitukset (2 vuoden kuluessa koulutuksesta).

Nia Techniquen tunteja ohjataksesi sinun tulee olla lisensoitu ohjaaja ja käydä White Belt -koulutus. (Seuraava Suomessa järjestettävä Nia White Belt -koulutus on Turussa kesäkuussa 2019.)

********************************************************************************

Lisäherkkuna on Debbie Rosasin perjantai-illan 19.10.2018 kaikille avoin tanssitapahtuma: Dance Pull. Sopii kaikille!

Paikka Oulunkylä, Siltavoudintie 24, Helsinki, klo 17.30-20.
Hinta 50USD (n. 44€). Ilmoittautuminen Nia Technique Headquarters: linkki.

Tervetuloa!