MTK 100-vuotisjuhlanäytelmän tanssija-avustaja audition

ILMOITTAJA: MILLA TOMMILA - MAAN JA METSÄN LAULU JUHLANÄYTELMÄN CO-TUOTTAJA
14.11.2016

Haetaan tanssija-avustajia Helsingissä näkyvästi esitettävän Suomen ja suomalaisen maaseudun historiaa käsittelevän Maan ja Metsän Laulu – teoksen suuriin tanssi- ja joukkokohtauksiin.

Koe-esiintyminen on Aleksanterin Teatterissa Helsingissä torstaina 1.12 klo 10-14 (ilmoittautuminen klo 9:30).

Haussa on 10 nais- ja 10 miestanssijaa.

Hakijoilta toivotaan vahvaa esiintymistaustaa ja mieluusti nykytanssin kokemusta, mutta myös muilla tanssilajitaustoilla (esim. street, show, jazz, baletti) voi hakea.

Avustajahaku on ensisijaisesti yli 15-vuotiaille harrastajille, tai esittävän taiteen opiskelijoille, mutta produktioon haetaan myös muutamaa tanssin ammattilaista.

Tanssija-avustajilta edellytetään ryhmätyöskentelytaitoja, muuntautumiskykyä ja valmiutta improvisaatioon ja parityöskentelyyn. Tiedossa on ainutlaatuinen kokemus ja tilaisuus olla mukana Messukeskuksessa isolle yleisölle esitettävässä näyttävässä juhla-esityksessä.

Tanssi-avustajille maksetaan palkkio. Teoksen ohjaa ooppera-ohjauksistaan tunnettu Ville Saukkonen.

Hakeminen koe-esiintymiseen viimeistään to 24.11 (milla.tommila@gmail.com). Liitä hakemukseen lyhyt ansioluettelo, tai kuvaus tanssi ja esiintymistaustasi sekä kuva itsestäsi.
Laita myös nimesi, yhteystietosi ja lyhyt parin sanan kuvaus taustastasi tähän linkkiin: https://www.kyselynetti.com/s/189cd66
Valmista koe-esiintymiseen tiivis itsesi näköinen liikesarja, jonka kesto on noin 16 musiikillista iskua. Koe-esiintymiseen kutsutaan hakemusten perusteella.

Toivottavasti tapaamme!

Hakemukset ja tiedustelut
Milla Tommila – Maan ja Metsän Laulu Juhlanäytelmän co-tuottaja, milla.tommila@gmail.com