MUISTUTUS: Haku tanzmessen esitysohjelmistoon on käynnissä

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
17.8.2017

Suurin kansainvälinen nykytanssin markkinointi- ja messutapahtuma tanzmesse tulee taas! Tanzmesse järjestetään 29.8.–1.9.2018 Düsseldorfissa Saksassa.

Haku tanzmessen esitysohjelmistoon avoinna 16.10.2017 saakka

HUOM: jos haet Tanssin Tiedotuskeskuksen messuosaston kautta, haku 28.8.2017 asti

Tanzmesse hakee esitysohjelmistoonsa sekä valmiita (Performances) että vielä keskeneräisiä teoksia (Open Studios).

Hakukäytännöt ovat muuttuneet viime kerrasta. Hakijan tulee olla jo hakuvaiheessa ”rekisteröitynyt” tietylle messuosastolle. Tämän lisäksi messuosastojen kautta lähetettävien hakemusten määrää on rajoitettu. Suurimman mahdollisen osaston kautta voi lähettää korkeintaan 10 teosehdotusta, keskikokoisen 5 ja pienen 2 teosehdotusta.

Hae näin – kaksi vaihtoehtoa:

1)

Vuokraa messuosasto, jonka kautta voi lähettää teosehdotuksen tanzmesseen. Oman messuosaston voi vuokrata yksin tai yhdessä useamman toimijan kanssa. Esimerkiksi pienin mahdollinen messuosasto maksaa 530 € + 7% alv, siihen sisältyy 2 ilmaista näytteilleasettajan rekisteröitymistä (norm. 95 € + 7% alv) ja sen kautta voi lähettää 2 teosehdotusta.

Lue lisää messuosaston vuokraamisesta

2)

Lähetä teosehdotuksesi Tanssin Tiedotuskeskuksen osaston kautta. Tiedotuskeskus osallistuu tanzmesseen suurimmalla messuosastolla, jonka kautta voi lähettää max 10 teosehdotusta (joudumme siis todennäköisesti karsimaan). Tarkemmat ohjeet Tiedotuskeskuksen kautta esitysohjelmistoon hakeville alla.

Huom! Kaikki voivat rekisteröityä tanzmesse-osallistujiksi Tiedotuskeskuksen messuosaston kautta, tätä määrää ei ole rajoitettu. Tarkempaa tietoa osallistumisesta seuraa syksymmällä.

Kaikille esitysohjelmistoon hakeville:

Tutustu hakukriteereihin huolellisesti. Esitysten tulee olla hakuvaiheessa valmiita teoksia, joiden maksimikesto 60 minuuttia. Open Studios -ohjelmaan voi puolestaan hakea vielä keskeneräisillä teoksilla. Studioissa voidaan nähdä esimerkiksi katkelmia teoksesta ja jakaa tietoa työryhmästä ja sen työskentelystä. Molempiin ohjelmistoihin toivotaan erityisesti lapsille ja nuorille suunnattuja teoksia.

Lue lisää hakukriteereistä

Tanzmesse ilmoittaa hakutuloksista tammikuussa 2016 ja hyväksyttyjen ryhmien tulee silloin myös vahvistaa esiintymisensä tanzmessella. Mikäli ryhmä valitaan esitysohjelmistoon, vastaa ryhmä omista matka- ja muista kuluistaan.

Tanssin Tiedotuskeskuksen messuosaston kautta hakeville:

Kaikki Suomessa toimivat nykytanssiryhmät ja –koreografit ovat tervetulleita lähettämään meille teosehdotuksensa. Mikäli teosehdotuksia on enemmän kuin 10, tulemme karsimaan hakemuksia. Pyrimme valitsemaan ne teosehdotukset, joiden uskomme olevan kansainvälisesti kiinnostavimpia. Varsinaiset ohjelmistovalinnat tekee yksinomaan tanzmesse.

Pyydämme kaikkia kiinnostuneita lähettämään teosehdotuksensa (1 kpl) ma 28.8. mennessä osoitteeseen trainee@danceinfo.fi .

Kerro, haetko ensisijaisesti Performance- vai Open Studios –ohjelmaan, ja liitä mukaan teoskuvaus, tekniset tiedot, videolinkit, ja mahdollinen muu relevantti materiaali valmiista tai työn alla olevasta teoksesta. 2 MB suuremmat tiedostot pyydämme lähettämään pilvipalvelun kautta (Dropbox, Google Drive, WeTransfer, jne).

Pyrimme tekemään päätökset mahdollisimman pian tämän jälkeen, jotta varsinaisen hakemuksen tekoon jäisi hyvin aikaa. Valitut saavat erikseen kutsun rekisteröitymiseen ja teosehdotuksen lähettämiseen Tiedotuskeskuksen osaston kautta.

Lisätietoa:

Tanssin Tiedotuskeskuksen kansainvälisten asiain koordinaattori

Katarina Lindholm

katarina.lindholm@danceinfo.fi