Muistutus: Meri Pajunpään nykytanssityöpaja Tampereella

ILMOITTAJA: TREENIT! RY
27.2.2018

Tässä työpajassa työskentelemme pääosin improvisaation kautta. Lisäksi käymme läpi jonkin verran myös koreografioitua materiaalia.

Lämmittelyiden aikana ohjaamme huomiomme tähän hetkeen ja lämmitämme kehomme hengityksen ja liikkeen kautta.

Työpajan teknisiä elementtejä ovat lantion mobilisaatio suhteessa kehon rakenteeseen, lihasten jännitys ja rentous, lattiasta ja toisistamme työntäminen ja vetäminen (push & pull) sekä tasapainon hakeminen liikkeen kautta staattisten asentojen sijaan. Etsimme koko kehon tiedostamista liikkeessä, opimme muokkaamaan energiaamme kunkin tilanteen mukaan. Etsimme uusia koordinaatioita kehossa luodaksemme yllättäviä tansseja.

Käymme myös läpi joitakin ”instant composition” työkaluja, luomme yhteisen tilan, leikkikentän ajassa ja tilassa. Toisaalta katsomme myös työkaluja oman liikekielen laajentamiseksi.

Tällä hetkellä minua kiinnostaa mielen ja kehon yhteyden ”multitasking” ja miten mielentilan tai fokuksen muuttaminen vaikuttavat tanssiamme.

Vaikka olenkin kiinnostunut työskentelemään konkreettisten liikeperiaatteiden kanssa, haluaisin pitää työpajaa yhdistävänä teemana ajatuksen, että tanssimme on aina suhteessa johonkin; toisiimme, musiikkiin tai tilaan.

Haluan kutsua tanssijoita tuomaan heidän oman persoonallisuutensa mukaan liikkeeseen. Rohkaista tanssijoita kokeilemaan asioita oman mukavuusalueen ulkopuolelta.

Työpajatiedot

Aika: 17.3.2018 klo 13-17 ja 18.3.2018 klo 11-15
Paikka: Liikelaituri, Yliopistonkatu 58 D, Tampere

Hinnat:

60€ TREenit!-jäsenet,
70€ PTK/Teme/STST/Tampereen Freelance-näyttelijät/JOTODO,
40€ opiskelijat,
80€ muut

Ilmoittautuminen:

osoitteeseen treenitry@gmail.com sekä maksamalla maksu tilille FI47 4108 0010 3712 61.

Kirjoita sähköpostiviestiin nimesi, yhteystietosi ja työpajan nimi johon ilmoittaudut. Maksaessa viestikenttään: OMA NIMESI/ maksukategoria/ työpajan nimi. Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja näin varmistat paikkasi työpajassa. Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 3.3.

Kurssin peruustusehdot:

Jos et voi osallistua työpajaan, ilmoita perumisesi välittömästi sähköpostilla treenitry@gmail.com!

Työpajan voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 vuorokautta ennen työpajan alkamista. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 % työpajamaksusta, mutta alle 2 vuorokautta ennen työpajaa tehdyistä peruutuksista veloitamme koko työpajamaksun. Sairastapauksissa lähettämällä meille sairastodistuksesi treenitry@gmail.com saat työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin. Muista ilmoittaa tilitietosi palautusta varten.

TREenit! ry:llä on oikeus peruuttaa suunniteltu työpaja, mikäli työpajaan ei ilmoittaudu riittävästi osallistujia. Minimiraja on n.10 osallistujaa työpajasta riippuen. Mikäli olet jo maksanut työpajan, saat tällaisessa tapauksessa työpajamaksusi täysimääräisenä takaisin.

Huom. Työpajan maksamatta jättäminen tai tulematta jättäminen ei ole peruutus!