Muistutus: Renessanssifemiinin tunteellinen näyttämö II –kurssi 7.-8.12.

ILMOITTAJA: ZODIAK – UUDEN TANSSIN KESKUS
26.11.2019

Renessanssifemiini on taiteilija, joka janoaa intuitiivisia ja affektiivisia ajattelu- ja kokemusprosesseja tässä ajassa sekä haluaa heittäytyä intertaiteellisiin materiaaleihin näyttämön kanssa. Renessanssifemiini soittaa ja laulaa ja kirjoittaa ja juo ja polttaa ja syö ja näyttelee ja ohjaa ja tanssii ja analysoi ja raivoaa ja maalaa ja itkee ja piirtää ja neroilee ja installoi ja kuvanveistää ja rakastaa ja videosuunnittelee ja valosuunnittelee ja äänisuunnittelee  ja heittää läppää ja vakoilee ja tekee uusia teorioita – avoimesti ja muilta ja itseltä salaa.

Tämän ympärille rakentuva ammattilaiskurssi tarjoaa erilaisia tehtäviä, jotka rohkaisevat ja tukevat uskallusta ajatella ja juhlia itseään ja renessanssifemiinikavereitaan taiteen tekemisen kontekstina. Erilaiset henkilökohtaiset ja jaetut intimiteetit voivat olla upea lähde tutkia erikoismeininkejä ja syvää luovuuden iloa sekä uhmata ohikiitäviä taidetrendejä. Tästä käsin on mahdollisuus myrskyttää, kokea ja reflektoida itselle mielekkäitä ja merkityksellisiä maailmoja sekä politiikkoja.

Renessanssifeminiin tunteellinen näyttämö – kurssi II on tarkoitettu kaikille sukupuolille ja on itsenäinen jatko-osa Renessanssifemiinin tunteellinen näyttämö I:lle. Uudelle kurssille osallistuminen ei edellytä osallistumista aiemmalle. Intertaiteilijat Pirinen ja Väätänen kutsuvat 15 ammattilaista nautiskelemaan näistä lähdöistä yksin ja yhdessä.

Lauantai-sunnuntai 7.-8.12. klo 10-15
Ohjaajat: Elina Pirinen & Heidi Väätänen
Paikka: Zodiak studio C4
Kesto: 10 h
Kurssimaksu: 120 euroa
Ilmoittautuminen 21.11. mennessä

Lisää infoa ja ilmoittautuminen Zodiakin nettisivuilta: https://www.zodiak.fi/kalenteri/renessanssifemiinin-tunteellinen-nayttamo-ii