Museoiden, teattereiden ja orkestereiden valtionosuusrahoitusta uudistava sidosryhmätyöpaja

ILMOITTAJA: SITRA
17.11.2016

Tervetuloa museoiden, teattereiden ja orkestereiden valtionosuusrahoitusta uudistavaan 3. sidosryhmätyöpajaan Helsinkiin ja Ouluun 9.12.2016 klo 8.30-16.30!
Syksyn työpajoissa työstämme museoiden, teattereiden, mukaan lukien tanssi ja sirkus, sekä orkestereiden valtionosuusjärjestelmän uudistusprosessiin liittyviä teemoja. Uudistuksen tavoitteena on kehittää rahoitusjärjestelmää siten, että se ottaa paremmin huomioon toimijakentässä ja yhteiskunnassa tapahtuneet muutokset ja tulevaisuuden haasteet, tukee laadukasta ja vaikuttavaa toimintaa sekä kannustaa uudistuksiin (lue lisää liitteestä).

Työpajan teemana on Periaatteet valtionrahoitukselle tulevaisuudessa. Työpaja järjestetään sekä Helsingin Paasitornissa että Scandic Oulussa. Paasitorniin paikalle mahtuu 200 ja Scandic Ouluun 100 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Varaathan paikkasi pian!

Ohjelma
08.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi suolaisen kera
09.15 Tervetulosanat ja aloitus
Työpajatyöskentely alkaa
12.00 Lounas
13.00 Työskentely jatkuu
Työpajatyöskentely päättyy & kahvit
Yhteenveto ja lopetus
16.30 Päivä päättyy

Tarkempi ohjelma ja työstettävät aihiot rahoituksen periaatteiksi julkaistaan viimeistään viikolla 48.

Tapahtuman tiedot

Nimi tai kuvaus:
Museoiden, teattereiden ja orkestereiden valtionrahoitusta uudistavan 3. sidosryhmätyöpaja 9.12.2016 Helsingissä ja Oulussa
Päivämäärä: 9.12.2016, 8.30-16.30
Paikka Helsinki: Paasitorni (Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki)
Paikka Oulu: Scandic Oulu (Saaristonkatu 4, 90100 Oulu)
Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/09122016_tyopaja
Ilmoittaudu viim: 24.11.2016

Etkö pääse paikalle? Seuraa verkossa (webcastin kautta) ja osallistu etänä!
Haluaisitko osallistua etänä päivän ryhmätyöskentelyosuuteen? Kartoitamme kiinnostuneiden määrää ja mahdollisuuksien mukaan yhdistämme etäosallistujia työskentelemään yhdessä osallistujien tarjoamissa tiloissa tai Skypen välityksellä. Ilmoittaudu etäryhmätyöskentelyyn jättämällä tietosi kyselylomakkeeseen. Kyselyyn pääset tästä.

Työpajan yhteiset osuudet, pohjustavat esitykset ja työpajatyöskentelyn koonti esitetään webcastin kautta kulttuurivos.fi:n sekä opetus- ja kulttuuriministeriön verkkosivuilla. Webcast-linkki ja tarkka aikataulu päivittyvät myös KulttuuriVOS-ryhmässä Facebookissa.

KulttuuriVOS-Facebook-ryhmä
Olethan jo KulttuuriVOS-ryhmässä Facebookissa? Lahden 3.10. työpajassa työstetty materiaali on purettu keskusteluun Facebook-ryhmään. Korjaamon 11.11. työpajan materiaaleja ollaan purkamassa. Ryhmässä on myös muuta keskustelua teeman ympäriltä ja infoa prosessin kulusta.

Lämpimästi tervetuloa paikalle!

projektijohtaja Helena Mustikainen, Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra
asiantuntijatyöryhmän puheenjohtaja Jaakko Kuusisto, kapellimestari, säveltäjä ja viulisti