Musikaali Anastasia Tampereen Teatteriin syksyllä 2022 – Haku rooleihin 13.12 mennessä

ILMOITTAJA: TAMPEREEN TEATTERI
3.12.2020

Tampereen Teatterissa saa syksyllä 2022 Suomen ensi-iltansa musikaali Anastasia. Teatterille on myönnetty lupa tehdä vuonna 2016 kantaesitetystä musikaalista oma versio. Sen ensi-ilta on 3. syyskuuta 2022.

Broadwaylla esitetyn musikaalin tekijöinä on Tony-palkittu kolmikko: käsikirjoittaja Terrence McNally, säveltäjä Stephen Flaherty ja laulujen sanoituksista vastannut Lynne Ahrens.

Anastasian taianomainen tarina kuljettaa Venäjän vallankumouksen keskeltä Pariisiin, missä nuori ja rohkea Anya etsii itseään ja menneisyyttään.

Musikaalin ohjaa Suomen eturivin musikaaliohjaaja, Samuel Harjanne. Harjanteen meriitteihin kuuluvat mm. menestysmusikaalit Pieni Merenneito, Kinky Boots ja Billy Elliot. Hänen viimeisin ohjauksensa, musikaali Nunnia ja konnia, saa ensi-iltansa Tarton Vanemuine-teatterissa 28.11.

Musikaalin muu taiteellinen ryhmä julkaistaan myöhemmin. Liput tulevat myyntiin syksyllä 2021.

Haku rooleihin sekä ensemble- ja understudytehtäviin
Musikaaliin haetaan nyt hyvin laulavia ja liikkuvia yli 18-vuotiaita ammattinäyttelijöitä rooleihin sekä ensemble- ja understudytehtäviin. Osassa ensembletehtävissä huomioidaan klassisen baletin osaaminen.

Hakemukset tulee lähettää 13.12.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: anastasia@tampereenteatteri.fi
Viestiin tulee liittää yksisivuinen kuvallinen CV ääniala mainittuna.
Kutsumme CV:n perusteella 16.–18.1.2021 järjestettävään koe-esiintymiseen.

Lisätietoja: https://tampereenteatteri.fi/2020/11/27/musikaali-anastasia-tampereen-teatteriin-syksylla-2022-haku-kaynnissa/