Naistanssijahaku tanssielokuvaan

ILMOITTAJA: KATI KALLIO
11.8.2020

Myrskyryhmä ja Pystymetsä Oy valmistavat Kati Kallion lyhytelokuvan Ystävät (työnimi). Etsimme naistanssijaa (ruutu ikä 35-vuotta) Mian rooliin lyhyellä aikataululla. Edellytämme hakijalta hyvää nykytanssi pohjaa ja ammatillista koulutusta. Aikaisempaa elokuva ja video kokemusta ei tarvita, mutta siitä on kuitenkin hyvä kertoa. Tehtävä on palkallinen.

Aikataulu: Koronavirus tilanteen salliessa elokuvan kohtaus kuvataan 19.9.2020. Koreografian harjoitukset tapahtuvat 24.-28.8. ja 7.-11.9.2020.

Työn suorituspaikka: Pääkaupunkiseutu

Hakijoille ilmoitetaan valinnasta 19.8.2020 mennessä.
Rooli voidaan täyttää myös ennen hakuajan umpeutumista.

HAKUOHJEET:

Lähetä hakemus otsikolla ‘MIA – YSTÄVÄT’ osoitteeseen: kalliokati71@gmail.com 17.8.2020 mennessä.

  • Kerro hakemuksessa nimesi, tanssi taustasi ja kokemuksesi elokuva- tai videotyöskentelystä, ikäsi, pituutesi ja yhteystietosi.
  • Liitä mukaan tuore kasvokuva.
  • Liitä mukaan myös linkki videonäytteeseen omasta tanssista (maks. 30s). Videonäyteeksi soveltuu oma improvisoitu tanssi kuvattuna kokovartalokuvana vaakatasossa puhelimella, klippi tuoreesta näyttämöteoksesta tai videotyöstä.

* Yhteystietojanne ja kuvianne käsitellään luottamuksellisesti, eivätkä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Ystävät on lyhyt tanssielokuva yksinäisyydestä ja ystävien merkityksestä. Elokuvan päähenkilön, Sannan, elämänkulkua lapsuudesta vanhuuteen kuvataan täysin tanssin kautta. Elokuvassa ei ole replikointia. Elokuvaa on käsikirjoitettu yhdessä 94-vuotiaan Alinan kanssa osallistavalla otteella ja sillä halutaan nostaa esiin ikäihmisten kohtaamaa yksinäisyyttä.

Lisätietoja tarvittaessa: Kati Kallio, kalliokati71@gmail.com, 040 6575998