Nurmijärven tanssiopisto hakee monitaitoista talouspäällikköä

ILMOITTAJA: NURMIJÄRVEN TANSSIOPISTO
3.4.2017

Talouspäällikön tehtäviin kuuluvat opiston talouden suunnittelu ja seuranta, palkkojen laskenta ja maksaminen, työaikapankki, TES- ja työsopimusasiat, ostolaskut ja muu rahaliikenne, tilinpäätös, avustukset, vuokra- ym. sopimukset, toimitilojen ylläpitoasiat, vakuutukset, viranomaisasiat sekä opiston yleishallintoon liittyvät asiat. Talouspäällikkö kuuluu opiston johtoryhmään.

Valitulta henkilöltä edellytämme soveltuvaa koulutusta, eteenpäin katsovaa suunnitelmallisuutta, kokemusta talous- ja palkkahallinnon tehtävien itsenäisestä hoitamisesta sekä kokemusta ja ymmärrystä MS Office –ohjelmistosta ja windows-työasemaympäristöstä. Lisäksi arvostamme taideoppilaitoksen opetus- ja esiintymistoimintaan sopivaa monitaitoisuutta.

Tarjoamme palkitsevan ja vakituisen työn lasten ja nuorten taideharrastusympäristössä. Toimipaikka on uusissa tiloissa Klaukkalassa. Tehtävä on koko- tai osa-aikainen (noin 80%) valittavan henkilön osaamisalueesta riippuen. Tehtävään valittavalla on 6 kk koeaika.

Henkilövalinta tehdään ennen opiston kesätaukoa 15.6. mennessä ja työ alkaa 1.8.2017.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen cv:n kera tanssiopiston rehtorille ulla.lehtinen@nto.fi 29.4.2017 mennessä. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa talouspäällikkö Juha Lehtinen puh. 040-8416677.

Nurmijärven tanssiopisto on 1200 oppilaan hyväntuulinen ja monipuolinen taiteen perusopetusta antava valtionosuusoppilaitos. Opetuspisteet sijaitsevat Klaukkalassa, Nurmijärven kirkonkylässä ja Rajamäellä. Työntekijöiden määrä on 23.

Lisää tietoa Nurmijärven tanssiopistosta ja sen toiminnasta http://www.nto.fi.