Nykyreivit Helsingissä 31.12.2019

ILMOITTAJA: KAIKEN KESKUS
17.12.2019

Nykyreivit ovat yhdistelmä reivejä, tanssituntia ja tietoisuutta tanssimassa ympäri seiniä. Se on reivit tanssistudiossa. Se on suostumuksellista kosketusta, kaupungin paras tanssilattia ja reivit sun 30 parhaalle kaverille, joita et vielä tunne.

Illalle on muodostettu tarkka rakenne, mutta voit saapua paikalle koska tahansa. Toki ilta on suunniteltu myös kokonaisuudeksi, joten eniten saat siitä irti matkatessasi sen läpi kokonaisuudessaan. Jos saavut myöhemmin niin huomioi, että illan alku on hyvin herkkävireinen, joten kunnioita muiden kokemusta saapuessasi.

Aikataulu 31.12.2019

A L K U
20.30 – 21 Saapuminen tilaan. Siteiden valinta silmille. Oma virittäytyminen ennen yhteistä aloitusta.

P I M E Y S
21 – 22.30 Tanssi silmät sidottuina. Sokkojameissa käyneille tämä on tuttua, mutta tässä sessiossa soitamme myös musiikkia alun hiljaisen virittäytymisen jälkeen. Tämä virittää herkkään kuunteluun niin muiden liikkeen, kosketuksen kuin musiikinkin suhteen.

V A L O
22.30 – 24 Tanssi silmät avoinna. Toinen yhteinen virittäytyminen kohti energian nousua. DJ-setti nostaa energian myös tavallisia dj jameja tiukempaan rytmiin.

U U S I M A A I L M A
00 – 00.30 Tiputtelua tilassa ilman musiikkia.

Ilta perustuu lempeisiin somaattisiin harjoituksiin, kontakti-improvisaatioon, musiikin kokonaisvaltaiseen kokemiseen ja aivojen tanssimiseen pellolle turvallisemmassa tilassa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tanssista, kontakti-improvisaatiosta tai oikeastaan yhtään mistään osallistuaksesi. Sinun tulee kuitenkin lukea turvallisemman tilan säännöt tämän kuvauksen lopusta ja noudattaa niitä.

DJ & VETÄJÄ
Samee Haapa on näyttelijä FIA, tanssija ja dj, jolla on takanaan 20 vuoden ura sekä vaihtoehtoisten klubien ja reivien järjestämisestä että radikaalin nykytanssin opettajana ja tekijänä. Hän on aiemmin aloittanut mm. dj jamit, joita on järjestetty nyt jo neljä vuotta sekä Sokkojamit, jotka ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta uutena jamimuotona tänä vuonna. Nykyreivit ovat viimeisin uusi ehdotus paremmiksi bileiksi vuonna 2020.

SIJAINTI
Eskus – Esitystaiteen keskus, sali 2, Puhdistamo (rakennus nro 6) 2. krs. Virallinen osoite: Kaasutehtaankatu 1/33, 00540 Helsinki.

Nykyreivit toimivat turvallisemman tilan periaatteilla. Tämä tarkoittaa kunnioitusta kaikkia sukupuolia, seksuaalisuuksia, taustoja, kehoja ja kyvykkyyksiä kohtaan. Rasistinen, seksistinen, homofobinen, transfobinen tai muulla tavoin syrjivä käyttäytyminen ei ole sallittua.

DJ vastaa tilassa turvallisuudesta eikä hänellä ole koskaan liian kiire reagoida – ei vaikka olisi kuinka tiukka miksaus käynnissä – koska tämä on tärkeysjärjestyksen kärjessä.

Nykyreivit ovat päihteettömät.

10 e.