Nykytanssia Guillermo Sarduyn johdolla 3.11. Jyväskylässä

ILMOITTAJA: TANSSI- JA HYVINVOINTIPALVELUT LIIKE JA KEHO
28.10.2019

Kuubalainen ammattitanssija ja tanssinopettaja Guillermo Sarduy opettaa marraskuussa 1.-3.11.2019 Jyväskylässä. Harvinainen mahdollisuus treenata nykytanssia tämän ansiokkaan opettajan johdolla.

SUNNUNTAI 3.11 KLO 14.30-16.00 NYKYTANSSI
1x90min. kurssi 30€ / 27€* (opiskelijat, työttömät, kotiäidit ja eläkeläiset)
Tunti pidetään Jyväskylän Tanssiopiston tiloissa Vapaudenkatu 48-50.
Maksutavat: lasku, Smartum, Eazybreak ja Sporttipassi

Ilmoittaudu mukaan tunnille: https://www.liikejakeho.fi/ilmoittautuminentiiviskursseille/

Ilmoittaudu tunnille mukaan mahdollisimman pian.

Guillermon nykytanssitunnilla keskitytään orgaanisen liikkumistavan löytämiseen. Tunti koostuu tekniikkaharjoitteista, lattiatekniikasta, akrobatiasta ja parityöskentelystä. Lisäksi tunnilla tehdään monipuolisia voima- ja liikkuvuusharjoitteita, jotka parantavat vartalonkäytön hallintaa sekä lisäävät kehon liikkuvuutta. Opeteltuja tekniikoita hyödynnetään tunnilla lyhyitä koreografioita tehtäessä.

Guillermon nykytanssitunnilla jokainen kehittää ja rikastuttaa omaa liikekieltään omaan tahtiin ja harjoittelee omista lähtökohdistaan. Vaikka Guillermon nykytanssitunnit ovat kohtalaisen haastavia, palkitsevat ne lopulta pitkäjänteisen uurastajan. Vaatimustasona tunnille kokemus nykytanssista tai vastaavasta on suotavaa.

Varusteiksi tunnille: polvisuojat sekä hengittävät ja joustavat vaatteet.

Tule kokemaan Guillermon kurssien ainutlaatuinen upea tunnelma ja tasokas pedagogiikka. Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi marraskuun kurssille.

Guillermo on saanut koulutuksensa Escuela Professional de Arte Samuel Feijoó:sta ja Escuela de Arte Alonso:sta. Hänen pääaineinansa olivat afrokuubalainen folklor, nykytanssi ja baletti. Sivuaineina Guillermo opiskeli laulua ja perkussiota. Kuubassa Guillermo tanssi 8 vuotta Havannan kansallisryhmän Conjunto Folklórico Nacional de Cuban ensitanssijana (solista principal).

Suomessa hän on työskennellyt monissa produktioissa, kuten Joona Halosen: Hetken keltainen,  Straight, Nolla Nolla ja Tight, Helsingin kaupunginteatterin teoksessa Kuka pelkää tappajahaita, Kirsi Monnin ActsandAffects -teoksessa sekä Tanssiteatteri Glims&Glomsin teoksissa.