Nykytanssin opettajan opintovapaan sijaisuus Keravalla, alkaen tammikuu 2022 (Haut viim.21.11.)

ILMOITTAJA: KERAVAN TANSSIOPISTON KANNATUSYHDISTYS RY
8.11.2021

Keravan tanssiopisto etsii nykytanssin opettajaa kevätlukukaudelle 2022. Kyseessä on määräaikainen tuntiopettajan työ. Palkkaus tanssinopettajien TES:n mukaisesti. Opetuspäivät ovat maanantai ja torstai. Lukukausi alkaa 10.1.2022. Opetettavia ryhmiä on yhteensä 4 ja viikkotuntimäärä on 8 h eli 480 min. Oppilaat suorittavat taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opintoja.

Etsimme taiteen perusopetusta tuntevaa, ammattitaitoista opettajaa, joka nauttii lasten ja nuorten kanssa työskentelystä. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja kehittävää työotetta. Tarjoamme hyvät työolosuhteet ja innostavan toimintaympäristön.

Keravan tanssiopisto on moni-ilmeistä tanssin taiteen perusopetusta tarjoava oppilaitos. Kehitämme opetustoimintaa tanssin perinteitä hylkäämättä. Tuemme pitkällä tähtäimellä tanssijan polkua, taiteellista oppimista ja osaamista, tasapainoista kasvua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hae meille mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 21.11.2021. Haastattelut aloitamme jo haun aikana. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo sähköpostilla ositteeseen irmeli.toiviainen@keravantanssiopisto.fi. Liitä mukaan mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Irmeli Toiviainen, puh 0400 377031 arkisin klo 9–16