Nykytanssin syventävät opinnot 11.1 – 4.6.2021 Outokummussa

ILMOITTAJA: RIVERIA/TANSSIN KOULUTUS
5.6.2020

Tammikuussa 2021 Riverian tanssin koulutusohjelmassa Outokummussa aloitetaan nykytanssin syventävien opintojen opintokokonaisuus. Koulutus on suunnattu nykytanssin ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita laajentamaan ja syventämään taitojaan tanssintekijöinä.

Koulutuskokonaisuus (yht 30 osp) kattaa kevätlukukauden 2021. Opinnot ovat kokopäiväisiä lähiopintoja. Tutkinnon osien sisällössä painottuu oman taiteellisen työskentelyn syventäminen tuntityöskentelyn sekä projektien ja esiintymisten kautta. Opintoihin sisältyy myös tuotantotaitojen vahvistamista tanssintekijän näkökulmasta.

Jokaiselle opiskelijalle mahdollistetaan henkilökohtaista tukea yksilöllistä kehittymistä varten ja tarvittaessa joustoa sovitettaessa opintoja freelancerin arkeen.

Koulutukseen on mahdollista saada opintotukea tai mahdollisesti omaehtoisen koulutuksen tukea työttömyysetuudella. Ole yhteydessä Kelaan selvittääksesi tukimahdollisuutesi. Koulutus on maksuton. Lähiopetuspäivinä koulutukseen sisältyy maksuton lounas.

Sisältö:

–          runsas kattaus nykytanssin eri tekniikoita ja lähestymistapoja Outokummun tanssinkoulutuksen lehtoreiden sekä vierailevien opettajien kanssa
–          säännölliset kehonhuollon tunnit
–          taiteellinen työskentely itsenäisesti ja pienryhmissä
–          omien taiteellisten töiden esittäminen alueen tapahtumissa ja teattereissa
–          tuotantotaitojen laajentaminen, apurahatyöpajat
–          henkilökohtainen kompetenssi ja aikaa oman työidentiteetin reflektiolle

Hakuvaatimukset:

–          tanssijan tai tanssinopettajan tutkinto tai vastaavat ansiot tanssin kentällä
–          tanssialan työkokemusta
–          suomen kieli (taso A2.2)

Lisätiedot ja hakeminen:

Haku auki 8.6-25.9.2020 http://www.koulutuskalenteri.fi
Hakemukseen tulee lisätä liitteinä vapaamuotoinen motivaatiokirje sekä CV. Lisää motivaatiokirjeen loppuun 1-3 linkkiä teostallenteisiin tai muihin työnäytteisiin.

Koulutukseen otetaan 7-10 opiskelijaa.  Koulutusta ei aloiteta, jos ryhmän minimikoko ei täyty.

Lisätiedot sähköpostitse ulla.paivikko@riveria.fi tai puhelimitse 050 533 9130, sekä Riveria Hakuneuvonta 0132443000 hakuneuvonta@riveria.fi