Nytke hakee KOREOGRAFIA!

ILMOITTAJA: LAURA KUUKKANEN
13.1.2020

Nytke Nykytanssifestivaali (13-18.7.2020) hakee koreografia lyhyen (10 – 15 min) teoksen tekemiseen. Teoksen teema on yhteys: yhteys itseen, toisiimme ja ympäröivään maailmaan. Koreografi saa vapaat kädet teoksen luomiseen. Teos voi olla abstrakti tai narratiivinen, myös liikekieli on koreografin valinta.

Teos esitetään Hällä – näyttämöllä 18.7.2020.

Koreografia luodaan ennen festivaalia. Harjoitus aikataulu sovitaan yhdessä tanssijoiden kanssa, mutta todennäköisesti harjoittelu aloitetaan aikaisintaan huhtikuussa. Harjoittelu paikkana toimii alustavasti Varalan voimistelusali 2, Tampereella.

Tanssijat (3 – 6 henkilöä) haetaan avoimen haun kautta 2.2.2020 Treenit Ryn ja Pirkanmaan tanssin keskuksen järjestämässä koetanssi hakutilaisuudessa. Koetanssi paikkana toimii Tampereen konservatorio, Pyynikin trikoo, Pyhäranta 7 D. Valittu koreografi vetää koetanssin, Nytkeen edustajan ollessa paikalla tukemassa häntä. Koreografi on myös päävastuussa tanssijoiden valinnasta.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta?

Lähetä meille avoin hakemus viimeistään 25.1. mennessä sähköpostiin lauravenla@nytke.com.  Hakemuksessasi tulisi käydä ilmi alustavasti:

Teoksen idea ja toteuttamissuunnitelma
Tarvittavat treenimäärät (tuntia)
Motivaatiokirje
Cv tai lista aikaisemmista töistä
Linkit videoihin, mikäli niitä on
Palkkiotoive

Nytke maksaa palkkion koreografille ja mahdollisesti myös tanssijoille. Emme korvaa matka- tai majoituskuluja. Nytke tarjoaa harjoittelutilan kohtuulliselle määrälle harjoittelu kertoja, sekä teatterivuokran, että valoteknikon työskentelemään koreografin kanssa esiintymispäivänä (n. 1 h).

Vuonna 2019 Nytkeen residenssin koreografina toimi Russell Adamson. Teoksen, The Other, traileri on nähtävissä Nytkeen Facebook sivulla (https://www.facebook.com/nytke/).

Käymme läpi kaikki hakemukset, sitä mukaan kuin ne saamme, ja ilmoitamme valitulle koreografille viimeistään 28.1 mennessä.

Tanssiterveisin,

Nytke-tiimi