Ohjelmahaku Tampere 240 -kokonaisuuteen 10.3. mennessä

ILMOITTAJA: TAMPEREEN KAUPUNKI
7.3.2019

Tampere juhlii 240-vuotissyntymäpäiviään Tampereen päivänä 1.10.2019 ja sitä edeltävänä viikonloppuna. Juhlaohjelma rakennetaan yhdessä kaupunkilaisten kanssa ja mukana on tuttuun tapaan monenlaista tapahtumaa ympäri kaupunkia! Tapahtumaviikonlopun ohjelmahaku alkaa huhti-toukokuussa.

Tampere 240 – taidetta Tammerkosken varrella

Juhlintaan liittyy olennaisesti myös Tammerkosken uuden rantareitin ympärille rakentuva julkisen taiteen kokonaisuus nimeltä ”Tampere 240 – taidetta Tammerkosken varrella”. Tähän kokonaisuuteen liittyen Tampereen syntymäpäiviä juhlitaan kaikkiaan 240:n tunnin ajan kulttuurin parissa ajalla 27.9.–6.10.2019. Tarkoituksena on luoda Tammerkosken rantareitistä taiteellisesti elämyksellinen ja erityinen kulkureitti sekä tamperelaisille että kaupungissa vieraileville matkailijoille.

Ohjelmahaku tähän julkisen taiteen kokonaisuuteen on nyt käynnissä! Tampereen kaupunki kutsuu kuva-, valo-, video- ja äänitaiteen sekä esittävien taiteiden ammattilaisia, performanssitaiteilijoita, opiskelijoita ja oppilaitoksia tarjoamaan ehdotuksensa osaksi syntymäpäiväjuhlakokonaisuutta.

Haemme teoksia, jotka voivat olla läsnä joko 240 tuntia tai hetkellisesti. Tampere 240:n on tarkoitus olla monitaiteinen kokonaisuus, joten sisältöä kaivataan eri aloilta, kuten kuva- ja äänitaide, musiikki, erilaiset esittävät ja osallistavat taiteet sekä työpajat. Tapahtumaan on mahdollista ehdottaa uusia tai jo olemassa olevia teoksia.

Tekijöitä pyydetään jättämään ehdotuksensa 10.3.2019 mennessä.

https://www.tampere.fi/tiedostot/k/j0vMx6MeR/Tampere240-ohjelmahakuohje.pdf

https://www.tampere.fi/tiedostot/k/l8xsGwiHT/Tampere240_ohjelmahakukartta.pdf