Muistutus! Ohjelmistohaku auki! | Open Call: Ice Hot Helsinki 2022 – DL 19.4.

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
15.4.2021

Ice Hot Nordic Dance Platform järjestetään Helsingissä 9.–13. helmikuuta 2022.
Nykytanssikatselmuksen avoin haku on nyt käynnissä!

www.icehotnordicdance.com

Ice Hot Nordic Dancen tarkoituksena on lisätä pohjoismaisten tanssitaiteilijoiden työtilaisuuksia ja erilaisia työskentely- ja esiintymismahdollisuuksia. Ice Hot Helsinki 2022 -katselmukseen odotetaan satoja esitystalojen ja festivaalien taiteellisia johtajia, presenttereitä ja muita alan toimijoita kaikkialta maailmasta katsomaan pohjoismaista nykytanssia.

Katselmukseen valitaan teoksia ja taiteilijoita kaikista Pohjoismaista avoimella haulla, joka on auki 19.4. saakka. Sähköinen hakulomake.

Ohjelmisto koostuu live-esityksistä, More More More -pitchauksista, seminaareista sekä verkostoitumistilaisuuksista.

Hakijoiden tulee olla ammattilaisia ja asua tai saada rahoitusta työhönsä jostakin Pohjoismaasta. Hakija voi hakea vain yhdellä hakemuksella ja vain jompaan kumpaan kategoriaan: esitykseen tai More More More -pitchaukseen. Lue hakukriteereistä tarkemmin täältä: Application Guidelines.

Taiteellisen ohjelmiston valintaprosessia ohjaavia periaatteita ovat  kestävyys, moniäänisyys sekä päätöksenteon läpinäkyvyys.  Lue lisää valintaprosessista.

Hakijoita kannustetaan  ennen hakemuksen lähettämistä osallistumaan  Ice What? -webinaariin, jossa esitellään Ice Hot Helsinki 2022 -katselmusta, valintaprosessia sekä ohjelmiston kokoava jury.  Osallistujat pääsevät myös esittämään kysymyksiä hakuun ja valintoihin liittyen.
Ice What? Webinaari 24.3. klo 14:00 (EET). Webinaari on englanniksi. Ilmoittautumiset viimeistään 22.3. Lue lisää ja ilmoittaudu.

Ice Hot Nordic Dance -partnerit ovat Tanssin tiedotuskeskuksen lisäksi  Dansens Hus Stockholm, Dansens Hus Oslo, Dansehallerne (Kööpenhamina) ja Ice Hot Reykjavik. Ice Hot Helsinki 2022 – katselmuksen järjestää Tanssin tiedotuskeskus ja tapahtuman pääyhteistyökumppani on Tanssin Talo.

Lisätietoja:
Kansainvälisten asioiden päällikkö Katarina Lindholm
katarina.lindholm@danceinfo.fi