OKM ja Taike järjestävät: Taide, kulttuuri ja moninainen Suomi -seminaari 14.10. (Helsinki/online)

ILMOITTAJA: OPETUS- JA KULTTUURIMINISTERIÖ JA TAITEEN EDISTÄMISKESKUS TAIKE
8.9.2021

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Taiteen edistämiskeskus Taike järjestävät yhteistyössä Taide, kulttuuri ja moninainen Suomi -seminaarin 14.10.2021. Seminaari on hybriditapahtuma, johon voi osallistua paikan päällä tai etäyhteyksin. Aamupäivän ohjelma simultaanitulkataan suomeksi ja englanniksi.

Paikka: Taiteen edistämiskeskus Taike, monikäyttötila, 1. krs. Hakaniemenranta 6, Helsinki / etäyhteys

Aika: Torstai 14.10.2021 klo 9.30-16.00 (lounastauko 12.30-14.00)

Seminaarin ohjelma pohjautuu Kulttuuripolitiikka, maahanmuuttajat ja kulttuurisen moninaisuuden edistäminen -työryhmän loppuraporttiin ja sen jatkotyöhön. Seminaarin tavoitteena on tarjota keskustelufoorumi opetus- ja kulttuuriministeriön, Taiteen edistämiskeskus Taiken, kulttuurilaitosten ja vapaan kentän toimijoiden keskinäiselle ajatustenvaihdolle tarpeellisista jatkotoimista.

Seminaarissa on kaksi työpajaa. Toisessa testataan Kulttuurisesti kestävämpi Suomi -projektin moninaisuutta edistävää dialogityökalua. Toisessa keskustellaan kulttuurisen moninaisuuden huomioimisesta valtioneuvoston kulttuuriperintöstrategian valmistelussa.

Seminaari koostuu puheenvuoroista sekä iltapäivän työpajatyöskentelystä. Ilmoittaudu etukäteen. Tarkempi ohjelma löytyy täältä.

Ilmoittautuminen seminaariin tapahtuu Webropolissa 30.9.2021 mennessä.