Oletko järjestämässä Tanssin päivän tapahtumaa? Osuuko esityksesi viikolle 17? Kerro siitä meille!

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
28.3.2019

Tanssin tiedotuskeskus juhlii maanantaina 29.4. vietettävää Kansainvälistä tanssin päivää keräämällä yhteen viikon 17 tanssilliset menovinkit ympäri Suomea.

Kerrothan suunnitelmistasi meille 14.huhtikuuta mennessä:

  • Täytä viikon 17 tanssiesitykset ja -tapahtumat Tiedotuskeskuksen esityskalenteriin ja valitse kategoriaksi Tanssin päivä. Voit valita lisäksi myös muita kategorioita.
  • Viikolla 17 tapahtuvat tanssityöpajat ja -kurssit voit lisätä Tiedotuskeskuksen ilmoitustaululle. Aloita ilmoituksesi tunnisteella #tanssinpäivä niin tiedämme poimia työpajan/kurssin liittyvän Tanssin päivän juhlintaan.

Tanssin päivän ohjelmaan liittyvät tiedotteet voi lähettää tiedottaja Anni Leinolle: anni.leino@danceinfo.fi. Täytäthän esitykset itse esityskalenteriin, vaikka lähettäisitkin meille tiedotteen.

Nostamme Tanssin päivään liittyviä esityksiä, tapahtumia ja tempauksia esille Tiedotuskeskuksen sosiaalisen median kanavissa viikolla 17 ja maanantaina 29.4.

Tanssin päivän hengessä ja sen kunniaksi Tiedotuskeskuksen esityskalenteri ja ilmoitustaulu ovat avoimia myös tanssin harrastajien esityksille ja ilmoituksille, jotka tapahtuvat viikolla 17 ja liittyvät Tanssin päivään.