Oletko järjestämässä Tanssin päivän tapahtumaa? Osuuko tanssitapahtumasi, työpajasi tai esityksesi viikolle 17?

ILMOITTAJA: TANSSIN TIEDOTUSKESKUS
19.3.2018

Tänä vuonna Tanssin Tiedotuskeskus on päättänyt kerätä yhteen kaikki viikon 17 (23.-29.4) tanssiesitykset, -työpajat ja -tapahtumat juhlistamaan huhtikuun lopun Tanssin päivää! Lähetämme Tanssin päivän uutiskirjeen viikolla 16.

Kerrothan suunnitelmistasi meille 13.huhtikuuta mennessä.

Täytä esitykset ja tapahtumat Tiedotuskeskuksen esityskalenteriin

  • Valitse kategoriaksi Tanssin päivä, jos tapahtumasi osuus viikolle 17 ja haluat sen mukaan Tanssi päivän viestintään. Voit valita lisäksi myös muita kategorioita.

Viikolla 17 tapahtuvat tanssityöpajat ja -kurssit voit lisätä Tiekkarin ilmoitustaululle

  • Aloita ilmoituksesi tunnisteella #tanssinpäivä niin tiedämme poimia työpajan/kurssin osaksi Tanssin päivän viestintää.

Tanssin päivän ohjelmaan liittyvät tiedotteet voi lähettää tiedottaja Anni Leinolle: anni.leino@danceinfo.fi. Täytäthän esitykset itse esityskalenteriin, vaikka lähettäisitkin meille tiedotteen.

Viikolla 16 lähtevän Tanssin päivän uutiskirjeen lisäksi nostamme ilmoitettuja tapahtumia esille Tiekkarin sosiaalisen median kanavissa.

Tanssin päivän hengessä ja sen kunniaksi Tiekkarin esityskalenteri ja ilmoitustaulu on avoin myös tanssin harrastajien esityksille ja ilmoituksille, jotka tapahtuvat/koskevat tapahtumia viikolla 17.