Oletko sinä Sirkuksen tiedotuskeskuksen uusi viestintäsuunnittelija?

ILMOITTAJA: SIRKUKSEN TIEDOTUSKESKUS
25.9.2018

Etsimme moniosaajaa toteuttamaan ja kehittämään Sirkuksen tiedotuskeskuksen aktiivista ja monikanavaista viestintää.

Viestintäsuunnittelijana hoidat yhdistyksemme viestinnän tehtäviä sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Viestintäsuunnittelijan tehtäviin kuuluu viestinnän strateginen kehittäminen ja vaikuttamisviestintä, verkkosivujen ja muiden viestintäkanavien, etenkin somen, ylläpito ja sisällöntuotanto sekä viestintämateriaalien tuottaminen. Lisäksi osallistut erilaisten kyselyiden, viestintäkampanjoiden ja -tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Pääset myös sparraamaan alamme taiteilijoita heidän viestinnällisissä haasteissaan.

Osaat sujuvasti käyttää toimisto-ohjelmien lisäksi ainakin WordPress-, Canva-, PhotoShop- ja InDesign-ohjelmia. Lisäksi eduksesi on osata käyttää Gruppo-kontaktitietokantaa ja Gruppo Mailer -uutiskirjesovellusta.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto, jo jonkin verran työkokemusta ja näyttöjä onnistumisista, sekä kykyä toimia kansainvälisessä työympäristössä. Tiedät jotain esittävistä taiteista ja taiteen tekemisen rakenteista. Sinulla on osaamista hyvästä visuaalisesta ja kirjallisesta viestinnästä sekä itsenäinen työote. Työssä tarvitset hyviä projektinhallintataitoja ja paineensietokykyä. Olet rohkea ideoija ja tekijä, joka erottaa olennaisen ja osaa kiteyttää sen erilaisille kohderyhmillemme, kuten taiteilijoille tai kulttuuripoliittisille päättäjille. Sovit hyvin joukkoomme, jos olet itsenäinen, organisointikykyinen ja joustava tiimipelaaja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön toimistollamme Helsingissä. Työskentelet itsenäisesti mutta samalla kiinteänä osana pientä ja osaavaa asiantuntijatiimiämme. Meiltä saat näköalapaikan sirkustaiteeseen ja esittäviin taiteisiin laajemmin. Palkkaa tarjoamme 2800€/kk.

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Lotta Vaulo, sähköpostitse lotta.vaulo@sirkusinfo.fitai puhelimitse perjantaina 12.10 klo 10-12 ja tiistaina 23.10 klo 13-15 välisinä aikoina.

Kiinnostuitko? Lähetä cv ja vapaamuotoinen hakemus 31.10.2018 mennessä osoitteella lotta.vaulo@sirkusinfo.fi.

Hakemukset käsitellään niiden tullessa ja haastattelut pyritään järjestämään marraskuun aikana. Työ alkaa tammikuun alusta tai sovitusti.