Omnia Espoon työväenopisto hakee uusia tanssikurssiehdotuksia lukuvuodelle 2020-2021

ILMOITTAJA: OMNIA ESPOON TYÖVÄENOPISTO
21.1.2020

Omnia Espoon työväenopiston liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin ainealue hakee uusia tanssi- ja liikuntakurssiehdotuksia lukuvuodelle 2020-2021.

Omnia Espoon työväenopisto toimii koko Espoon alueella arkipäivisin ja viikonloppuisin.  Opetusta järjestetään päivällä ja illalla. Espoon työväenopistossa järjestetään kursseja aikuisille ja seniori-ikäisille. Lisäksi järjestämme tanssi-ja liikuntakursseja myös perheille, aikuinen- ja lapsikurssien muodossa.

Omnian toimintaan liittyviä tavoitteita, joita myös liikunnan ainealueella toteutetaan ovat: Kestävän tulevaisuuden rakentaminen, asiakaslähtöisyys, osallisuus, elinikäinen oppiminen, kansainvälisyys ja työkyvyn edistäminen ja ylläpito.

Onko sinulla mielessäsi tanssi- tai liikuntakurssi-idea tai laji, jota haluaisit tulla opettamaan Espoon työväenopistoon? Kurssi voi olla ns.pitkä kurssi, 12 kertaa /lukukausi tai lyhyt workhshop/viikonloppukurssi.  Ehdota rohkeasti!  Tavoitteena on laajentaa ja monipuolistaa Espoon työväenopiston tanssi- ja liikuntatatarjontaa.

Tuntiopettajalle maksetaan opetus- ja muusta työstä tuntipalkka OVTES:in mukaan. Oppitunnin palkkaan sisältyy myös oppitunnin suunnittelu.

Lue lisää: https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto/liikunta-terveys-ja-hyvinvointi

Lähetä kurssiehdotuksesi 14.2. mennessä  osoitteeseen

mia.nirhamo@omnia.fi

Lisätiedustelut arkipäivisin 9-16 välillä 040 620 7134