Opiskele tanssijaksi? Seuraava pääsy- ja soveltuvuuskoe Rovaniemellä 15. helmikuuta

ILMOITTAJA: SAARA KUHANEN, OPETTAJA, TANSSIALAN PERUSTUTKINTO
25.1.2023

Kiinnostaako tanssijan ammatillinen koulutus? Mietitkö mitä tekisit peruskoulun jälkeen? Tai lukion? Tai yliopiston? Tai työrupeaman jälkeen? Työskenteletkö jo mahdollisesti alalla? Jos vastasit kyllä, hae meille!

Santasport Lapin Urheiluopisto Rovaniemellä tarjoaa laadukkaan ja ainutlaatuisen tutkinnon, josta valmistutaan tanssin ammattilaisiksi. Ammattinimike tanssija antaa hyvän pohjan suoraan työelämään tai mahdollisiin jatko-opintoihin täällä Suomessa tai ulkomailla. Santasportin opiskelijalle laaditaan oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS. Jokainen kulkee omaa polkuaan omia tavoitteitaan kuunnellen kohti omia unelmia. Tässä Sinua auttaa oma ohjaava opettaja koko koulutuksesi ajan.

Santasport tarjoaa monipuolisen koulutuksen, joka toteutetaan työelämälähtöisesti niin paikallisten kuin valtakunnallistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Päivät koostuvat tanssitekniikkatunneista, produktiotunneista, tanssin tuntemuksesta, kehonhuollosta yms. Pääset treenaamaan katutansseja, kansantanssia, jazztanssia, nykytanssia ja balettia. Lisäksi tiiviskurssien muodossa mm. steppiä ja klovneriaa. Esiintyminen on oleellinen osa opiskelun arkea heti opintojen alusta saakka.

Kiinnostaako tanssin ohjaaminen? Tai työskentely musiikkiteatterissa?

Meiltä löytyy valinnaisina tutkinnon osina mm. ohjaaminen ja tanssijan työ musiikkiteatterissa.

Rovaniemi on kansainvälinen kaupunki Pohjois-Suomessa, joka tarjoaa monipuolista kulttuuritoimintaa. Luonnon ympäröimää kaupunkielämää rikastuttaa vuosittain tuhannet opiskelijat sekä matkailijat Suomesta ja ulkomailta. Ja tiesitkö, että Helsingistä Rovaniemelle lentää reilussa tunnissa, parhaimmillaan 25€/suunta?

Jatkuva haku mahdollistaa valintakokeisiin osallistumisen ja sitä myötä opintojen aloituksen neljä kertaa vuodessa ainoana tanssialan perustutkintona Suomessa.

Ja mikä parasta, nyt voit hakea myös täysin etänä!

www.santasport.fi/tanssi

Löydät meidät myös Instagramista, Tik Tokista ja Facebookista.

 

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä 😊
Saara Kuhanen, 0406206526
saara.kuhanen@santasport.fi