Opiskele tanssijaksi Rovaniemellä! Jatkuva haku.

ILMOITTAJA: SAARA KUHANEN, OPETTAJA, 0406206526, SAARA.KUHANEN@SANTASPORT.FI
21.3.2022

Tiesitkö, että Rovaniemeltä löytyy Se Sportisti Parempi tanssialan perustutkinto? Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa laadukkaan ja ainutlaatuisen tutkinnon, josta valmistutaan tanssin ammattilaisiksi. Ammattinimike tanssija antaa hyvän pohjan suoraan työelämään tai mahdollisiin jatko-opintoihin täällä Suomessa tai ulkomailla. Santasportin opiskelija on ykkönen ja hänelle laaditaan oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma eli HOKS. Jokainen kulkee omaa polkuaan omia tavoitteitaan kuunnellen kohti omia unelmia. Tässä Sinua auttaa oma ohjaava opettaja koko koulutuksesi ajan.

Santasport tarjoaa monipuolisen koulutuksen, joka toteutetaan työelämälähtöisesti niin paikallisten kuin valtakunnallistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa.

Päivät koostuvat tanssitekniikkatunneista, produktiotunneista, tanssin tuntemuksesta, kehonhuollosta yms. Pääset treenaamaan katutansseja, kansantanssia, jazztanssia, nykytanssia ja balettia. Lisäksi tiiviskurssien muodossa mm. steppiä ja klovneriaa. Esiintyminen on oleellinen osa opiskelun arkea heti opintojen alusta saakka.

Rovaniemi on kansainvälinen kaupunki Pohjois-Suomessa, joka tarjoaa monipuolista kulttuuritoimintaa. Luonnon ympäröimää kaupunkielämää rikastuttaa vuosittain tuhannet opiskelijat sekä matkailijat Suomesta ja ulkomailta. Ja tiesitkö, että Helsingistä Rovaniemelle lentää reilussa tunnissa, parhaimmillaan 25€/suunta?

Jatkuva haku mahdollistaa valintakokeisiin osallistumisen ja sitä myötä opintojen aloituksen neljä kertaa vuodessa ainoana tanssialan perustutkintona Suomessa.

Santasport Tanssi – Se Sportisti ja Artisti parempi.

@santasport @tanssinptrovaniemi

#santasport #sportistiparempi #rovaniemi #santasporttanssi #tanssialanperustutkinto #tanssi #tanssinkoulutus #dance #danceeducation #performingarts

 Tanssialan perustutkinto | Lapin Urheiluopisto | Santasport