Oulun juhlaviikot esittää 2022 -sarjan haku on auki – hae viimeistään 2.5.

ILMOITTAJA: OULUN JUHLAVIIKOT
23.4.2021

Oulun juhlaviikot etsii taidetta esitettäväksi elokuussa 2022.

Oulun juhlaviikot esittää -tapahtumasarja nostaa festivaalitarjonnan rinnalla esiin Oulun ja pohjoisen taiteilijoiden ja taideorganisaatioiden osaamista.

Tapahtumasarja nähdään Oulun juhlaviikkojen ohjelmistossa joka toinen vuosi. Sarjassa on ollut mukana mm. nuorallatanssia, ilma-akrobatiaa, mediataidetta, teatteria, oopperaa, immersiivisiä monitaiteellisia teoksia, kaupunkiseikkailua ja katuteatteria.

Haku on tarkoitettu Oulun, pohjoisen alueen tai pohjoisesta lähtöisin oleville ammattimaisille taiteentekijöille tai ryhmille.

Lue lisää hausta ja valintakriteereistä > 

Oulun juhlaviikot valitsee tapahtumasarjaan 1–3 teosta. Teoksen tuotantovastuu on kokonaan teoksen tekijällä/työryhmällä. Oulun juhlaviikot tukee tuotantoa ostopalveluna taloudellisesti 2000–5000 eurolla. Jos esitykseen/esityksiin on pääsymaksu, liput voidaan laittaa myyntiin Oulun juhlaviikkojen kautta, lipputulot tulevat lipunmyyntikustannusten jälkeen kokonaisuudessaan tekijälle/työryhmälle. Teos pääsee osaksi Oulun juhlaviikkojen yhteismarkkinointia. Muusta avusta (viestintä, aikataulut, kontaktit, tuotantosparraus) sovitaan produktiokohtaisesti.

Haku tapahtuu tällä lomakkeella.

Hakulomake on auki 2.5.2021 kello 23.59 asti.

Valinnat tehdään viikolla 19. Valintaa on aikaistettu entisestä, jotta teokset voivat hakea päärahoitusta projekteilleen myös muista lähteistä. Teosten valinnasta päättää Oulun kulttuuritapahtumayhdistyksen hallitus ja valinnoista ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Pia Alatorvinen pia@oulunjuhlaviikot.fi, p. 044 7232676.